dave76 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ahoj lidi, kde najdu čidlo, které dává impulsy tachometru? Potřeboval bych vyřadit tachometr. projeví se toto vařezní ve výpisu chyb. hlášení ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Všetky FII sú štandardne vybavené ABS, a informáciu o aktuálnej rýchlosti berú z jeho RJ. Samostatný snímač rýchlosti majú len FII bez ABS, no tie sa pokiaľ viem nikde v Európe nepredávajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tudíš jednoduše řečeno má kolega peška:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ahoj, nenašel jsem nic lepšího, tak to píšu sem a zakládat nové téma kvůli tomu taky nechci. Asi před půl rokem jsem si poprvé všimnul, že mi spadává ručička otáčkoměru. Jakoby bylo něco zaseklé. Pohyb ručičky nebyl plynulý, ale trhavý. Nikdy potom už se to neopakovalo, tak jsem to nechal být, ale před několika dny se to znovu opakovalo. Tentokrát to trvalo delší dobu, než začala ručička opět plynule reagovat. Setkal jste se s tím někdo nebo nevíte, čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Za pár dnů pojedu na servisní prohlídku, tak se jich na to zeptám, ale jestli neukáže nic diagnostika, tak mám strach, že se nic nedozvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simako2 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Nazdárek. Potřeboval bych poradit s ABS na roomsteru. Svítí kontrolka ABS a bliká kontrolka ruční brzdy. Když se připojím VAGEM tak to napíše závadu 1316 řídící jednotka ABS,49-00- žádná komunikace. Kontroloval jsem zkoušečkou všechny pojistky pod přístrojovkou i na baterce, vše ok. Neukazuje ani tachometr. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.