tibor.2000 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Nazdar hosi, dufam ze mi niekto bude vediet poradit , kedze mi nejaky hajzli ukradli 2.0mpi rozhodol som sa pre 1.8T mam uz aj vybrane, ale mam problem , mozno to nieje ani problem len som sa s tym este nestretol jeto nejaky cudny zvuk od motora presnejsie je to na obrazku od kial vychadza ,je to nejake tukanie ci cvakanie nie je to hlasne pocut to len ak je otvorena kapota , je to nejaky problem ???, ta 1.8t ma nabehanych 60tis, dik za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Je to nádobka s aktivním uhlím a cvakání u ní je naprosto normální, několikrát se tu už o tom psalo. Mám taky 1.8T a taky cvaká :-) ... Jinak tenhle motor je naprosto super a vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jj tenhle motor je fakt dělo, jak na upravy tak na spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
upirveliky Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 s tou spotřebou bych to zase tak nechváli, ale zátah má....s atmosférou se nedá srovnat. hlavně bacha na prasklý turbo,Zkontroluj před koupí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 no dnes jak bylo přes noc -12stupňu, přes den kdy jsem musel jet pryč bylo tak -8 stupnu jsem nastartoval a nechal chvíli prohřát motor na volnoběh a zdálo se mi že jak jsem si čopl k přední levému kolu tak tam něco jakoby drnčelo nebo nějaký takový zvuk ale jak se zahřál motor tak všechno v pohodě , ale jede jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 no dnes jak bylo přes noc -12stupňu, přes den kdy jsem musel jet pryč bylo tak -8 stupnu jsem nastartoval a nechal chvíli prohřát motor na volnoběh a zdálo se mi že jak jsem si čopl k přední levému kolu tak tam něco jakoby drnčelo nebo nějaký takový zvuk ale jak se zahřál motor tak všechno v pohodě , ale jede jak má Mám podobný problém,sázím na spojkové ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nazdar hosi, dufam ze mi niekto bude vediet poradit , kedze mi nejaky hajzli ukradli 2.0mpi rozhodol som sa pre 1.8T mam uz aj vybrane, ale mam problem , mozno to nieje ani problem len som sa s tym este nestretol jeto nejaky cudny zvuk od motora presnejsie je to na obrazku od kial vychadza ,je to nejake tukanie ci cvakanie nie je to hlasne pocut to len ak je otvorena kapota , je to nejaky problem ???, ta 1.8t ma nabehanych 60tis, dik za reakcie. Mi taky cvaká, je to OK - aktivní uhlí. Jak se na to koukám, je to 1,8T předface a díky tomu lanku ke škrtící klapce tam nepůjde tempomat (jen pro info) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 s tou spotřebou bych to zase tak nechváli, ale zátah má....s atmosférou se nedá srovnat. hlavně bacha na prasklý turbo,Zkontroluj před koupí!!! Ja naopak s atmosferou jezdil radeji nez s turbem, mela lepsi zatah dole. Alespon ta moje byvala oproti te moji soucasne SRY za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaLitrus Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Pánové mám taky menší dotaz. Vlastním taky tuhle motorizaci, ale s obyč automatem. Při startování musím buď na brzdu (tedy i spojku) šlápnout docela dost silou, jinak se občas stane, že si tak nějak divně zaškroutá. Pokud ale startuju na neutrál (parkování tam nesmí být ani před tím) bez sešlápnutí pedálu, zvuk se neozve. Trochu mi to připadá jako pastorek starteru, ale nevím. Jinak vše šlape jak má. Nevíte někdo co by mohlo dělat to škroutání (krásný slovo) a jestli se díky tomu něco může podělat? Zajímá mě to i ztoho důvodu, že do auta tento týden nechávám domontovat alarm s dálkovým startem a u toho jaksi na pedál tlačit nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak muj problém je vyřešený je to tím mrazem za tepla nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.