Přejít na obsah

zvuk 1.8T

tibor.2000

Doporučené příspěvky

Nazdar hosi, dufam ze mi niekto bude vediet poradit , kedze mi nejaky hajzli ukradli 2.0mpi rozhodol som sa pre 1.8T mam uz aj vybrane, ale mam problem , mozno to nieje ani problem len som sa s tym este nestretol jeto nejaky cudny zvuk od motora presnejsie je to na obrazku od kial vychadza ,je to nejake tukanie ci cvakanie nie je to hlasne pocut to len ak je otvorena kapota , je to nejaky problem ???, ta 1.8t ma nabehanych 60tis, dik za reakcie.

post-20519-1230120905_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no dnes jak bylo přes noc -12stupňu, přes den kdy jsem musel jet pryč bylo tak -8 stupnu jsem nastartoval a nechal chvíli prohřát motor na volnoběh a zdálo se mi že jak jsem si čopl k přední levému kolu tak tam něco jakoby drnčelo nebo nějaký takový zvuk ale jak se zahřál motor tak všechno v pohodě , ale jede jak má

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
no dnes jak bylo přes noc -12stupňu, přes den kdy jsem musel jet pryč bylo tak -8 stupnu jsem nastartoval a nechal chvíli prohřát motor na volnoběh a zdálo se mi že jak jsem si čopl k přední levému kolu tak tam něco jakoby drnčelo nebo nějaký takový zvuk ale jak se zahřál motor tak všechno v pohodě , ale jede jak má

Mám podobný problém,sázím na spojkové ložisko.

Odkaz ke komentáři

Nazdar hosi, dufam ze mi niekto bude vediet poradit , kedze mi nejaky hajzli ukradli 2.0mpi rozhodol som sa pre 1.8T mam uz aj vybrane, ale mam problem , mozno to nieje ani problem len som sa s tym este nestretol jeto nejaky cudny zvuk od motora presnejsie je to na obrazku od kial vychadza ,je to nejake tukanie ci cvakanie nie je to hlasne pocut to len ak je otvorena kapota , je to nejaky problem ???, ta 1.8t ma nabehanych 60tis, dik za reakcie.

Mi taky cvaká, je to OK - aktivní uhlí.

Jak se na to koukám, je to 1,8T předface a díky tomu lanku ke škrtící klapce tam nepůjde tempomat (jen pro info)

Odkaz ke komentáři

s tou spotřebou bych to zase tak nechváli, ale zátah má....s atmosférou se nedá srovnat. hlavně bacha na prasklý turbo,Zkontroluj před koupí!!!

Ja naopak s atmosferou jezdil radeji nez s turbem, mela lepsi zatah dole. Alespon ta moje byvala oproti te moji soucasne

SRY za OT

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Pánové mám taky menší dotaz. Vlastním taky tuhle motorizaci, ale s obyč automatem. Při startování musím buď na brzdu (tedy i spojku) šlápnout docela dost silou, jinak se občas stane, že si tak nějak divně zaškroutá. Pokud ale startuju na neutrál (parkování tam nesmí být ani před tím) bez sešlápnutí pedálu, zvuk se neozve. Trochu mi to připadá jako pastorek starteru, ale nevím. Jinak vše šlape jak má. Nevíte někdo co by mohlo dělat to škroutání (krásný slovo) a jestli se díky tomu něco může podělat? Zajímá mě to i ztoho důvodu, že do auta tento týden nechávám domontovat alarm s dálkovým startem a u toho jaksi na pedál tlačit nemůžu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...