Prosinec 25, 200816 r Zrovna Ty... myslim si žes dostal klíčky od nové X6 A to jako proc ? Jezisek se na nas letos vysral, tak jsem to za nej obsral ja asi nejlepsim darkem prome bylo jak moje tisickrat lepsi polovicka mela radost z jejiho opravdu netuseneho darku. Kolikrat tu budu jeste rika ze se mita X6 nelibi , radeji X5 s Mpacketem a nebo uplne nejlip RANGE ROVER SPORT 4,2 S/C V8 mozna jeste upraveny firmou ARDEN.
Prosinec 25, 200816 r Autor No vidiš to...tu Omnii cos chtěl nakonec koupil ode mě sám velký boss Vittorio a za týden budu mit Omnii s 16 G paměti na prodej...kdybys o někom věděl.Cena by měla být pod 12 tisic.
Prosinec 25, 200816 r Muj dalsi darek byl Vanocni stromek - kluci mrknete - od hajneho za stovku to je za babku ne
Prosinec 25, 200816 r No vidiš to...tu Omnii cos chtěl nakonec koupil ode mě sám velký boss Vittorio a za týden budu mit Omnii s 16 G paměti na prodej...kdybys o někom věděl.Cena by měla být pod 12 tisic. ja ji mam 16G a za 10tis
Prosinec 26, 200816 r Tak poporade, decka... Henseliku: Dekuji, snad to bude, jak hlasas, byl by pech, pokud ne-e... (neni vylouceno nic) Vitto: Co je to za srac? ten vanocni darek??? Zdeno 77 : A stejny dotaz... Co je to za srac??? Peace kluci...
Prosinec 26, 200816 r Já dostal klubový hrneček www.skodahome.cz A mě se jednou zdálo, že někdo byl místo mě na zelených stránkách a ona to přítelkyně.
Prosinec 26, 200816 r tak já oblečení jako rifle, mikinu, zimní bundu, boty, kosmetiku na celej rok , společnej dárek domácí kino, dálniční známečka, hodně hodně dobrej a praktickej dárek a ............................jo, pobyt v lázních nebo něco takovýho, potahy do auta, voňavky do auta, kosmetiku do auta a .ponožky a papuče
Prosinec 26, 200816 r Autor Kosmetika na celej rok? to já mám kosmetiku snad na deset let! ...asi strašně smrdím nebo co...
Prosinec 26, 200816 r Mě letos nenapadlo nic co bych si přál. Takže jsem dostal pár drobností a obálku. Takže si nadělím po vánocích Jinak jsem dostal model staré Octavie abrex. A nové peřiny . A ještě křeslo k počítači, ale to už jsme koupili před měsícem. Od přítule jsem si objednal košili a ještě dostal nějaké drobnosti.
Prosinec 26, 200816 r Autor to jsme myslím probírali ve škole...tu přepětová ochrana...já ochranu teda nerad ale když jinak nedáš TAK JI BERU!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.