Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To už nikdo žádny dárky nedostal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) nee ostatni zlobili Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Zrovna Ty... myslim si žes dostal klíčky od nové X6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 ...z rukou holčičky co jí je 6 ale vypadá na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Zrovna Ty... myslim si žes dostal klíčky od nové X6 A to jako proc ? Jezisek se na nas letos vysral, tak jsem to za nej obsral ja asi nejlepsim darkem prome bylo jak moje tisickrat lepsi polovicka mela radost z jejiho opravdu netuseneho darku. Kolikrat tu budu jeste rika ze se mita X6 nelibi , radeji X5 s Mpacketem a nebo uplne nejlip RANGE ROVER SPORT 4,2 S/C V8 mozna jeste upraveny firmou ARDEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) Muj Ježišek heč foto me nebožky kol7 Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No vidiš to...tu Omnii cos chtěl nakonec koupil ode mě sám velký boss Vittorio a za týden budu mit Omnii s 16 G paměti na prodej...kdybys o někom věděl.Cena by měla být pod 12 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Muj dalsi darek byl Vanocni stromek - kluci mrknete - od hajneho za stovku to je za babku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No vidiš to...tu Omnii cos chtěl nakonec koupil ode mě sám velký boss Vittorio a za týden budu mit Omnii s 16 G paměti na prodej...kdybys o někom věděl.Cena by měla být pod 12 tisic. ja ji mam 16G a za 10tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hmmm...tak to je bomba At slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 mladej má taky RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Krásnej mrnousek! to je TDi RS nebo benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) TDi, jako táta Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak poporade, decka... Henseliku: Dekuji, snad to bude, jak hlasas, byl by pech, pokud ne-e... (neni vylouceno nic) Vitto: Co je to za srac? ten vanocni darek??? Zdeno 77 : A stejny dotaz... Co je to za srac??? Peace kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já dostal klubový hrneček www.skodahome.cz A mě se jednou zdálo, že někdo byl místo mě na zelených stránkách a ona to přítelkyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak já oblečení jako rifle, mikinu, zimní bundu, boty, kosmetiku na celej rok , společnej dárek domácí kino, dálniční známečka, hodně hodně dobrej a praktickej dárek a ............................jo, pobyt v lázních nebo něco takovýho, potahy do auta, voňavky do auta, kosmetiku do auta a .ponožky a papuče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Kosmetika na celej rok? to já mám kosmetiku snad na deset let! ...asi strašně smrdím nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mě letos nenapadlo nic co bych si přál. Takže jsem dostal pár drobností a obálku. Takže si nadělím po vánocích Jinak jsem dostal model staré Octavie abrex. A nové peřiny . A ještě křeslo k počítači, ale to už jsme koupili před měsícem. Od přítule jsem si objednal košili a ještě dostal nějaké drobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 prej klubovej hrnecek skodahome prd skodahome mas mit octaviaclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Toto me darky.Asi moc smrdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak to jsme dva! Jinak ta prodlužka by se mě ted docela hodila a nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 je s prepetovou ochranou..takze ji hlavne musim pripojit k PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 to jsme myslím probírali ve škole...tu přepětová ochrana...já ochranu teda nerad ale když jinak nedáš TAK JI BERU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak co je s Váma? Nikdo nic už nedostal? Já snad začnu hrát na Ježiška! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Romario, tiež som dostal Ferrari ale červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.