AdamCZ Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 takovej monitor bych bral hned taky.. , ale je mi líto tý mí 19" 4:3 co mam.. před 3ma rokama stála 15000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Je to mazec jak to jde všechno dolu...Jinak máš ode mě hlas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak já se tak přidám....ježíšek mi nadělil taky nejaké ty vonné fuky, sadu torx a navigaci do auta....konečně vím kam jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 takovej monitor bych bral hned taky.. , ale je mi líto tý mí 19" 4:3 co mam.. před 3ma rokama stála 15000 Vyčkat se vyplatilo to Romariooo - díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tu sadu torx nebo jak se tomu řiká jsem potřeboval když jsem dával ledky na osvětlení SPZ.Pujčil jsem to od táty ale musim taky něco takového pořídit.Snad to nestoji moc a mohlo by se to časem hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak ta sada torxu, se ti bude časem hodit do celýho auta,až tam budeš měnit další prkotiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak tak, dneska ti stačí defakto tři velikosti torxů a můžeš rozebrat celý auto, v tomhle ohledu to maj celkem vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Scajo: a jaké velikosti to jsou? Udělám si poslední vánoční dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tý jo, to fakt z hlavy nevím...ale určo bych vzal nějakou hezkou sadičku, pak tě nemůže nic překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jestli máš doma golu, tak si kup jen nástavce Rome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kdysi jsme s tátou jednu kupovali a dali jsme za ní 1200, ale musím říct, že tam byly i 1000hrany a 6hrany a byly tam dlouhý i krátký+ 2 nástavce na golu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 přidam se, já našel pod stromečkem tuto užitečnou věcičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 :palec2: podobnú Makitu máme doma asi 1rok je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jo zatím se mi líbí hodně furt bych šrouboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Za kolik se dá přibližně sehnat taková sada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 mi máme doma podobnou nebo tady cena se pohyuje kolem 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Za kolik se dá přibližně sehnat taková sada? skrutkovač stál asi 2000sk komplet so sadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já jsem si k Vánocům nadělil sám... foťák, Alu kolečka... a od Ježicha mám svetr, mikinu, tašku na foťák a Porsche Cayenne na dálku jak malej kluk .noooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jaký sis pořídil foták,Vorlajzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Sony A200 ... je to digitální zrcadlovka... v setu s dvěma objektivy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Vorlajz: a jak? Jseš s tím spokojený? Ta zrcadlovka musi vážit aspon půl kila,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 tie fotky čo fotil teraz a predtym pred vianocami z chalupy su pekne, to fotil tou zrkadlovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Já jsem si udělal radost s kompaktním digitálem Canon G10 a je to naprostá bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ja zatial so žiadnym ... tak nafoť octavku s tým novým, nie iba keď je nabúraná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Fotky najdeš u mě ve vlákně a G10 je opravdu výborná.Doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.