Publikováno Prosinec 25, 200816 r Zdravím všechny, mám dotaz chystám se na instalaci LED pásků na boční zrcátka a chci se zeptat jestli někdo neví než začnu tahat kablík od blinkru v blatníku, jestli už v kabelovém svazku (co vedede do zrcátek) to není připraveno na origo. blikací zrcátka ???
Prosinec 25, 200816 r myslim kdyz jsem mel rozdelane dvere tak ze tam navic nic nebylo....ale nevim to presne. kazdopadne me zajima co tam budes davat a jak to bude vypadat takze prosim foto
Prosinec 25, 200816 r Autor myslim kdyz jsem mel rozdelane dvere tak ze tam navic nic nebylo....ale nevim to presne.kazdopadne me zajima co tam budes davat a jak to bude vypadat takze prosim foto jj,jasně. Už jsem to viděl na jiném aute a vypadá to dost dobře, Používají se tam ty zalité LED pasky , jsou samolepící takže je to montáž v pohodě. Navíc má Sup takovou jemnou linku ze zadu na zrcátkých takže se dá uplně v pohodě nalepit v rovine. Pásky se dělí po 3cm a 5cm stojí kolem 30kč. Ale pravě jsem se ptal na ten vyvedený káblík, protože se mi ted v takovém počasí nechce kuchat ten maly blinkr, abych od něj vzal to přerušované napětí. Nebo jestli někoho nenapadaá odkud by se to adlo vzít z podpalubovky, ale když neznaš presně elektriku tak je nejjistější ten blink. Nákup třeba v HADEXu: http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=K035 sice tam mají napsané žádné krytí ale musí to byt chyba protože jsem to videl a je to kompletně zalité v čiré pryskyřici, takže bych řekl klidně IP68. (což je ponoření do vody) Upraveno Prosinec 25, 200816 r od turepe
Prosinec 25, 200816 r Ahoj,hele ja jsem tahal kabel z blatníku,když jsem montoval facelift zrcátka.V těch origo neni nic,jen na vyhřívání a naklápění.Určitě tam není kabel na blinkr
Prosinec 25, 200816 r Autor Ahoj,hele ja jsem tahal kabel z blatníku,když jsem montoval facelift zrcátka.V těch origo neni nic,jen na vyhřívání a naklápění.Určitě tam není kabel na blinkr Hmm tak to je zásadní info, dík. A ještě by mně zajímalo dával si dolů tapecirung aby si mohl protahnout kablík tou gumovou harmonikou ve dveřích nebo si to tahal jinudy ? Upraveno Prosinec 25, 200816 r od turepe
Prosinec 25, 200816 r tapec urcite dolu, da se to jeste vzit z kabeloveho svazku nebo kouknu do schematu . jinak jsem koukal na ty led a to nema zadne kdyti.... nevim nevim kdyz na to bude chcat tak aby to neudelalo zkrat! nechtelo by to neco lepsiho? nebo to neceho zatavis? edit3: to pod tim odkazem jsem necet edit: schema viz přiloha, jinak by to měla byt T10A - ruzova u nohou ridice. edit2: a pokud si nejses jisty tak promerit a to je jisty 11._Elektrick__sch_mata_.pdf Upraveno Prosinec 25, 200816 r od Laras
Prosinec 25, 200816 r Kluci tapec určitě dolů a dá se to natáhnout ze svazku co vede dozadu pod páčkou na otvírání kapoty. Je to Bíločernej a Zelenočernej kabel.
Prosinec 25, 200816 r a ty ledky co maji tam na tech strankach tak maji u nekterych IP 67 takze to je v poho . jak budes hotov dej vedet
Prosinec 25, 200816 r Kluci mají pravdu s tím tapecákem,musí dolu,poslechni Vlastu,je to profík elektřinu
Prosinec 25, 200816 r Autor Kluci tak tady toto je ten zalitý, je to vidět na zvětšené fotce jak se ty kraje lesknou. V řezu je to vlastně půlkruh. Tam je modrý ale jsu normálně bílé i oranž. http://www.svetzarovek.prodejce.cz/index.p...30e75c7d1f6969a Jinak dík za SUPR příspěvky ohledně napojení, chce to najít nej. místo aby se to nemuselo moc kuchat.
Prosinec 25, 200816 r , kdy do toho pujdes? dal jsi me velkou inspiraci ale jsem zvedavej jak to bude vypadat
Prosinec 25, 200816 r Autor no pásky jsem už koupil, ale nemám vytápěnou garáž, tak se mi teď dotoho zatím moc nechce. A musím právě vykoumat to nejjednoduhší připojení ať se stím v té kose nemusím dlouho drbat. jinak tady jsem našel odkaz na web s touto tématikou, taky tam toho mají dost : http://www.ok-neony.cz/ Upraveno Prosinec 25, 200816 r od turepe
Leden 1, 200916 r Možná trochu pomohu : Mám tedy VW Passat B5, ale je to v mnoha věcech stejný. Instaloval jsem zrcátka z VW Passat B5.5, které už mají integrovaný blikač a mohu tedy říct: - tahat to od blikačů z blatníků je zbytečně složité, protože jsou odbočené od blikačů předních - samozřejmně musí tapec dolů, kvůli protažení kabelu skrz gumovou průchodku - dole v A-sloupcích jsou SVĚTLE růžové svorkovnice, kde to bliká... (bacha jsou tam i středně růžové nebo jak to napsat ) Tak koukněte na fotky : Ahoj PASAT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.