Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak snížit spotřebu???Vzduch.filtr,pal.filtr,lehká noha,vyčistění vstřiku,chip......Zn :kol-97: áte ještě něco???

nahustit vic gumy,co nejvic odlehcit auto,zahodit zasterky,snizit svetlou vysku,atd hodne pomuze sledovat aktual spotrebu

• Autor
nahustit vic gumy,co nejvic odlehcit auto,zahodit zasterky,snizit svetlou vysku,atd hodne pomuze sledovat aktual spotrebu

Tak kromě těch zástěrek,mám vše.Neříkej že zástěrky o tolik zvednou spotřebu,vzdyt jsou za koly...???Já vím je to jedno s druhým.

• Autor

O kolik přefouknout gumy předek dávám 2.1 a zadek 2.2,jezdím většinou sám a ;) ještě vzduch

tak dej 2,5 tady u nas jezdi borci a davaji aj 2,8 a k tem zasterkam sem to nekde cetl ze zvysuji spotrebu nemam to z vlastni zkusenosti

• Autor
tak dej 2,5 tady u nas jezdi borci a davaji aj 2,8 a k tem zasterkam sem to nekde cetl ze zvysuji spotrebu nemam to z vlastni zkusenosti

Dám tam galusky a po prdeli,ty maj nejmenší odpor:smich:

Jak snížit spotřebu???Vzduch.filtr,pal.filtr,lehká noha,vyčistění vstřiku,chip......Zn :kol-97: áte ještě něco???

Nejezdit jak hovado, prosím pěkně, tzn. změnit jízdní styl.

• Autor
Nejezdit jak hovado, prosím pěkně, tzn. změnit jízdní styl.

Jak hovado nejezdim,ted mam 5,5/100km

je tady dost lidi co ti tuhle spotrebu zavidi nejvic usetris kdyz nebudes jezdit :p

5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:)

(já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:))

Upraveno od dastax

Přesně tak...všechno to je o tom jaký máš styl jizdy...já dokážu jet H.K-Praha Ruzyn za 4,5 ale když spěchám s rodičema na letiště tak i za 7 litrů :)

• Autor
Přesně tak...všechno to je o tom jaký máš styl jizdy...já dokážu jet H.K-Praha Ruzyn za 4,5 ale když spěchám s rodičema na letiště tak i za 7 litrů :)

A nebylo by levnější lítat z Hradce :)

5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:)

(já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:))

5,5/100km to mám když jezdím jak ďas :p normálně si to víc než 5/100km nevezme. Ale celkem sem se pobavil nad těma radama. Zvlášť ty galusky. :palec2: kdysi tady kdosi psal, že to chce zalepit spáry na dveřích odšroubovat zrcátka anténu atd. lol chce to jen změnit trochu jízdní styl. plynulost především. tak šetření zdar.

Upraveno od koldas

Pánové o kolik chip stáhne spotřebu klasika 66na85kw čítám 0,5l ??

Když mi dělali chip tak taky tvrdili že spotřeba půjde dolu ale mě se to nepotvrdilo.Vše závisi třeba na jakých kolech jezdíš a jaký styl preferuješ.

Prostě nepočítej s tím a třeba Tě to příjemně překvapí. :)

u normalniho cloveka o nic,proste s tim vic litas,spotreba pujde nahoru

je zde na foru par clenu co maj chip delanej u me a psali ze cca 0.3-0.5l dolu sla..u AGR motoru.

Je jasný že po chipu měsíc či dva spotřeba bude někde uplně jinde to neberu v potas...(člověk si musí taky užit)

Do TDI jsem šel kvuli spotřebě + ten kufr combi. Předchozí auto 8-10l na 100km...

Chci zvýšit výkon pro větší bezpečnost často jezdím s vozíkem ale rozhodně né na ukor SPOTŘEBY!!!!

Zmenit styl jizdy :)to je alfa a omega vseho ostatni veci uz jdou drobnosti :( kde jsou ty casy kdy jsem s fabii jezdil do 5 ti litru (TDI 74kw), dneska s octou (TDI 96kw) kdyz se dostanu pod 6 tak uz jedu fakt jako duchodce, a bezne kolem 7 - 9 podle nalady, ale bylo uz i 12,1 po dlouhe jizde na dalnici a to ta nadrz vysychala sakra rychle az sem zavzpomnal na 1.8T

• Autor
je zde na foru par clenu co maj chip delanej u me a psali ze cca 0.3-0.5l dolu sla..u AGR motoru.

Zdravím a na kolik ten chip u tebe vyjde na O1 1.9tdi 66kw,typ AGR

mas to v poste ;)

se nestačím divit... mně by zajímalo za kolik by tu chtěly lidi jezdit ... asi na vodu a zadarmo ... si myslím ,že spotřeba 5 - 5,5 litrů je uplně super a s dnešnímy motory jako PD a Comon reil ... tak na to zapoměnte... bežná spotřeba 7-8 litrů... takže kdo má klasické TDI s rotačním čerpadlem ... tak se toho motoru držte dokut to pojede...

A ještě jedna rada na konec.. ten kdo má palubní počítač v autě .. tak tento počítač je pouze orientační .. a kdo má auto s čipem tak at zapomene co ukazuje ...kdo chce přersně vedet kolik to žere tak jedine na nádrž a dotankovat .. :)

nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. :palec2:

• Autor
nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. :palec2:

No vidíš,to by mě nenapadlo :palec2:

tak k tomuto názoru se taky připojuji... na dílně jsem to řešil už asi se dvouma zákazníkama a je pravda ,že přidřené lanovody a nebo destičky udělají klidně rozdíl litr spotřeby.... stačí klidně po ktátké trase s málo bržděním šáhnout na kola a poznáš zda je teplé či ne....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.