Přejít na obsah

Jak snížit spotřebu???

kaja 1.9tdi

Doporučené příspěvky

Jak hovado nejezdim,ted mam 5,5/100km

5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:)

(já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:))

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:)

(já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:))

5,5/100km to mám když jezdím jak ďas :p normálně si to víc než 5/100km nevezme. Ale celkem sem se pobavil nad těma radama. Zvlášť ty galusky. :palec2: kdysi tady kdosi psal, že to chce zalepit spáry na dveřích odšroubovat zrcátka anténu atd. lol chce to jen změnit trochu jízdní styl. plynulost především. tak šetření zdar.

Editováno: , autor: koldas
Odkaz ke komentáři

Je jasný že po chipu měsíc či dva spotřeba bude někde uplně jinde to neberu v potas...(člověk si musí taky užit)

Do TDI jsem šel kvuli spotřebě + ten kufr combi. Předchozí auto 8-10l na 100km...

Chci zvýšit výkon pro větší bezpečnost často jezdím s vozíkem ale rozhodně né na ukor SPOTŘEBY!!!!

Odkaz ke komentáři

Zmenit styl jizdy :)to je alfa a omega vseho ostatni veci uz jdou drobnosti :( kde jsou ty casy kdy jsem s fabii jezdil do 5 ti litru (TDI 74kw), dneska s octou (TDI 96kw) kdyz se dostanu pod 6 tak uz jedu fakt jako duchodce, a bezne kolem 7 - 9 podle nalady, ale bylo uz i 12,1 po dlouhe jizde na dalnici a to ta nadrz vysychala sakra rychle az sem zavzpomnal na 1.8T

Odkaz ke komentáři

se nestačím divit... mně by zajímalo za kolik by tu chtěly lidi jezdit ... asi na vodu a zadarmo ... si myslím ,že spotřeba 5 - 5,5 litrů je uplně super a s dnešnímy motory jako PD a Comon reil ... tak na to zapoměnte... bežná spotřeba 7-8 litrů... takže kdo má klasické TDI s rotačním čerpadlem ... tak se toho motoru držte dokut to pojede...

A ještě jedna rada na konec.. ten kdo má palubní počítač v autě .. tak tento počítač je pouze orientační .. a kdo má auto s čipem tak at zapomene co ukazuje ...kdo chce přersně vedet kolik to žere tak jedine na nádrž a dotankovat .. :)

Odkaz ke komentáři

nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. :palec2:

tak k tomuto názoru se taky připojuji... na dílně jsem to řešil už asi se dvouma zákazníkama a je pravda ,že přidřené lanovody a nebo destičky udělají klidně rozdíl litr spotřeby.... stačí klidně po ktátké trase s málo bržděním šáhnout na kola a poznáš zda je teplé či ne....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...