kaja 1.9tdi Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Jak snížit spotřebu???Vzduch.filtr,pal.filtr,lehká noha,vyčistění vstřiku,chip......Zn áte ještě něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nahustit vic gumy,co nejvic odlehcit auto,zahodit zasterky,snizit svetlou vysku,atd hodne pomuze sledovat aktual spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nahustit vic gumy,co nejvic odlehcit auto,zahodit zasterky,snizit svetlou vysku,atd hodne pomuze sledovat aktual spotrebu Tak kromě těch zástěrek,mám vše.Neříkej že zástěrky o tolik zvednou spotřebu,vzdyt jsou za koly...???Já vím je to jedno s druhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nahustit vic gumy,co nejvic odlehcit auto,zahodit zasterky,snizit svetlou vysku,atd hodne pomuze sledovat aktual spotrebu O kolik přefouknout gumy předek dávám 2.1 a zadek 2.2,jezdím většinou sám a ještě vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 tak dej 2,5 tady u nas jezdi borci a davaji aj 2,8 a k tem zasterkam sem to nekde cetl ze zvysuji spotrebu nemam to z vlastni zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak dej 2,5 tady u nas jezdi borci a davaji aj 2,8 a k tem zasterkam sem to nekde cetl ze zvysuji spotrebu nemam to z vlastni zkusenosti Dám tam galusky a po prdeli,ty maj nejmenší odpor:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak snížit spotřebu???Vzduch.filtr,pal.filtr,lehká noha,vyčistění vstřiku,chip......Zn áte ještě něco??? Nejezdit jak hovado, prosím pěkně, tzn. změnit jízdní styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nejezdit jak hovado, prosím pěkně, tzn. změnit jízdní styl. Jak hovado nejezdim,ted mam 5,5/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak hovado nejezdim,ted mam 5,5/100km je tady dost lidi co ti tuhle spotrebu zavidi nejvic usetris kdyz nebudes jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Jak hovado nejezdim,ted mam 5,5/100km 5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:) (já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:)) Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Přesně tak...všechno to je o tom jaký máš styl jizdy...já dokážu jet H.K-Praha Ruzyn za 4,5 ale když spěchám s rodičema na letiště tak i za 7 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Přesně tak...všechno to je o tom jaký máš styl jizdy...já dokážu jet H.K-Praha Ruzyn za 4,5 ale když spěchám s rodičema na letiště tak i za 7 litrů A nebylo by levnější lítat z Hradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) 5,5 s 1,9TDi? To jsem teda myslel, že tahle spotřeba je u 1.9tky normální, když se vůbec nesnažíš a už vůbec pro to neupravuješ auto:)(já ale porovnat nemůžu, já benzínuju:)) 5,5/100km to mám když jezdím jak ďas normálně si to víc než 5/100km nevezme. Ale celkem sem se pobavil nad těma radama. Zvlášť ty galusky. kdysi tady kdosi psal, že to chce zalepit spáry na dveřích odšroubovat zrcátka anténu atd. chce to jen změnit trochu jízdní styl. plynulost především. tak šetření zdar. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: koldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Pánové o kolik chip stáhne spotřebu klasika 66na85kw čítám 0,5l ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Když mi dělali chip tak taky tvrdili že spotřeba půjde dolu ale mě se to nepotvrdilo.Vše závisi třeba na jakých kolech jezdíš a jaký styl preferuješ. Prostě nepočítej s tím a třeba Tě to příjemně překvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Pánové o kolik chip stáhne spotřebu klasika 66na85kw čítám 0,5l ?? u normalniho cloveka o nic,proste s tim vic litas,spotreba pujde nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Pánové o kolik chip stáhne spotřebu klasika 66na85kw čítám 0,5l ??je zde na foru par clenu co maj chip delanej u me a psali ze cca 0.3-0.5l dolu sla..u AGR motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Je jasný že po chipu měsíc či dva spotřeba bude někde uplně jinde to neberu v potas...(člověk si musí taky užit) Do TDI jsem šel kvuli spotřebě + ten kufr combi. Předchozí auto 8-10l na 100km... Chci zvýšit výkon pro větší bezpečnost často jezdím s vozíkem ale rozhodně né na ukor SPOTŘEBY!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zmenit styl jizdy :)to je alfa a omega vseho ostatni veci uz jdou drobnosti kde jsou ty casy kdy jsem s fabii jezdil do 5 ti litru (TDI 74kw), dneska s octou (TDI 96kw) kdyz se dostanu pod 6 tak uz jedu fakt jako duchodce, a bezne kolem 7 - 9 podle nalady, ale bylo uz i 12,1 po dlouhe jizde na dalnici a to ta nadrz vysychala sakra rychle az sem zavzpomnal na 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 je zde na foru par clenu co maj chip delanej u me a psali ze cca 0.3-0.5l dolu sla..u AGR motoru. Zdravím a na kolik ten chip u tebe vyjde na O1 1.9tdi 66kw,typ AGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 mas to v poste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 se nestačím divit... mně by zajímalo za kolik by tu chtěly lidi jezdit ... asi na vodu a zadarmo ... si myslím ,že spotřeba 5 - 5,5 litrů je uplně super a s dnešnímy motory jako PD a Comon reil ... tak na to zapoměnte... bežná spotřeba 7-8 litrů... takže kdo má klasické TDI s rotačním čerpadlem ... tak se toho motoru držte dokut to pojede... A ještě jedna rada na konec.. ten kdo má palubní počítač v autě .. tak tento počítač je pouze orientační .. a kdo má auto s čipem tak at zapomene co ukazuje ...kdo chce přersně vedet kolik to žere tak jedine na nádrž a dotankovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrucio Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. No vidíš,to by mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nevím, jestli to tu někdo psal, ale zkus dát auto na zvedák a zkontroluj, zda jdou kola zlehka a zda nepřibržďují. Lehce přirezlá ručka se za jízdy nepozná, ale na spotřebě jo. tak k tomuto názoru se taky připojuji... na dílně jsem to řešil už asi se dvouma zákazníkama a je pravda ,že přidřené lanovody a nebo destičky udělají klidně rozdíl litr spotřeby.... stačí klidně po ktátké trase s málo bržděním šáhnout na kola a poznáš zda je teplé či ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.