Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ee, ty bile jsou dobre :)

Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh :kol-48:

Jsou zajímavé, ale ani jedny bych si nedal.

• Autor
Jsou zajímavé, ale ani jedny bych si nedal.

Každý dle svého gusta ;)

• Autor
Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh :kol-48:

Takže v prvé řadě :) co je Howgh? :D

A ohledně těch kol bude ještě slušné rozhodování...

Ať už se rozhodnu pro nějaký kola, tak budu ještě řešit vel. a to taky nebude sranda :( páč...

už jsem to řešil s Dolim...

Krátké vysvětlení...když bych chtěl 18" asi by to nevypadalo tak jak by mělo :) Na 18" mám ale letní gumy...

Kdybych vzal 19" musel bych tak nějak vše po rozprodat a kvůli velikosti bych dal nějakých 20.000,- navrch, což je zbytečný, protože

je ještě varianta, kdy bych koupil 18" a k tomu bych vzal rovnou i stavitelnej podvozek od kw za 40 udic, ale to už jsou celkem vysoký výdaje

na který momontálně nemám :( tak uvidíme jak se léto vyvine :D

ty neznáš indiánskej pozdrav?

jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš...

• Autor
ty neznáš indiánskej pozdrav?

jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš...

tak něco mi to říkalo, ale přímo indiánskej pozdrav? :) něvěděl jsem, že jsou tu indiánské kmeny :)

to bude teda drahej kauf :/

momentálně to tedy vypadá na nejlevnější variantu a ta je, sundat zimní ze Zenithů a nahodit tam letní :)

No vidíš...a máš to vyřešený :kol-48:

• Autor
No vidíš...a máš to vyřešený :kol-48:

ale není to řešení dle mých představ :aggressive:

Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš... ;)

já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono

• Autor
Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš... ;)

díky za podporu ;)

• Autor
já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono

jj, právě jsem se tak nějak lehce poohlídl...Doli mi dal odkaz na nějaký to fórum oIIrs...největší dilema je ta velikost, no! :(

dilema? jestli 18 tak nech origo, jestli chceš něco lepčího, jedině 19...

• Autor
dilema? jestli 18 tak nech origo, jestli chceš něco lepčího, jedině 19...

nechám to vyřešit časem :D

Pokud teda budu mluvit za sebe tak Zenithy prostě ne :p

• Autor
Pokud teda budu mluvit za sebe tak Zenithy prostě ne :p

vím, že nejseš zastánce Zenithů :D Hoď sem detail tvých kol ;)

Detail sice nafocený nemám ale něco bych našel. Některé jsou ještě se starou prdelí :kol-48:

post-13595-1231616073_thumb.jpg

post-13595-1231616093_thumb.jpg

post-13595-1231616110_thumb.jpg

post-13595-1231616127_thumb.jpg

Strom to sú 18ky? :help: Vyzerajú brutálne :D

jj, jedny z mála co se mi na OII líbí. stejný měl tatík na starý A6, sice jen 17ky, ale taky to nebylo špatný

Stormyho kola na bile... ;)

A jeste jedny podobny...Borbet XL :)

Upraveno od Doli

Strom to sú 18ky? :help: Vyzerajú brutálne :D

Tak tak, 18-tky ;) . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka :feve:

Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo ;)

• Autor

Noo, tak na Stormyho vozítku teda vypadají o dost líp...a na svoje bych si to teda určitě nedal. Za to ty Borbety vypadají hezky...

• Autor
Tak tak, 18-tky ;) . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka :feve:

Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo ;)

K barvě vozu se náramně hodí, ale na bílou v žádným případě :)

i když nevím jak by to vypadalo s tuning lackem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.