Prosinec 26, 200816 r no, jmenoval se tak obrázek a je to na něm i napsané Bude to totiž asi nějaký "virtual tuning" Upraveno Prosinec 26, 200816 r od j0ska
Prosinec 26, 200816 r mne sa veľmi čierne disky nepáčia, neviem im prísť na chuť, daj tam zlaté ako subaru , u nás som už videl aj novú Q5
Prosinec 26, 200816 r Ja mam jasno, jsem priznivce origo kol, proto bych volil Zenith 18", ale v tmavym chromu, to je fakt lahudka. Kdybych mohl k PhotoShopu, hodil bych aspon VT...
Prosinec 26, 200816 r Pánové, černý kola nejsou, ale fakt nejsou pěkný... Z trochu větší dálky (pár metrů) nemáte nic jinýho, než 18ckty plecháče... Co jde, tak je kombinace černá s klasikou - jak je pár fotek výše. Na bílou RSu, pokud nějaký jiný, než klasický stříbrný, tak bílý...
Prosinec 26, 200816 r Pánové, černý kola nejsou, ale fakt nejsou pěkný... Z trochu větší dálky (pár metrů) nemáte nic jinýho, než 18ckty plecháče... Co jde, tak je kombinace černá s klasikou - jak je pár fotek výše. Na bílou RSu, pokud nějaký jiný, než klasický stříbrný, tak bílý... Souhlas. Celá černá kola jsou fakt jako plecháče.
Prosinec 27, 200816 r zenithy jsou na OII fakt luxusní kola, akorát takhle černý na bílé úplně zaniknou
Prosinec 31, 200816 r cože? to je hnus velebnosti, to jsou kola jak na nějakou raperskou hustodémonskou káru :kol-65: ale vůbec ne na RS
Prosinec 31, 200816 r Autor cože? to je hnus velebnosti, to jsou kola jak na nějakou raperskou hustodémonskou káru :kol-65: ale vůbec ne na RS jako dobrý no....ale názory, že nejlepší kola na rs jsou zenithy, tak to zas taky ne...Navíc stříbrný kola jsem na bílé barvě auta nic moc..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.