theFrigo Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 bílé kola na bílý auto nic moc, černý taky nijak extra nevyniknou, některý jako třebazenithy opravdu v černé zaniknou, ale ty kola co si dal nahoře ledaže by sis s nima koupil ještě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 bílé kola na bílý auto nic moc, černý taky nijak extra nevyniknou, některý jako třebazenithy opravdu v černé zaniknou, ale ty kola co si dal nahoře ledaže by sis s nima koupil ještě :smich: to se mi zdá, že přeháníš...nic ve zlým, ale přít se s tebou o kolech nemá cenu. Každýmu se líbí něco jinýho...Navíc si ty kola na tom autě neviděl (tak jako já). A přitom tu hážeš celkem přísná tvrzení...ale ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 btw. předpokládám, že tu sadičku máš doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 neměl sem odvahu si ji koupit. ale jinak máš recht, na autě sem je neviděl, možná že i vypadají dobře, ale takhle mi prostě příjdou moc přeplácany. Toť jen muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 neměl sem odvahu si ji koupit.ale jinak máš recht, na autě sem je neviděl, možná že i vypadají dobře, ale takhle mi prostě příjdou moc přeplácany. Toť jen muj názor takovou sadičku a za takový peníze, musíš být králem svého města jj, tvůj názor beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 bílý bych si dal jedině co tu má na fóru taky borec s oIIrs bílou..psal tam, že s tím jezdí pech atd...ale ty asi budou dosti mastný... Asi je zmínka o mne. Asi by ses divil, já jsem za jedno platil cca. 3.500 ,- vč. DPH, ale mám je přes " kluky od závodů ". Koukni sem http://www.braid.cz/monoblock-racing/winrace-a-8x18 . Můžeš si vybrat i barvu, / černou taky / dokonce si vybereš i ET, já si kola objednal o 5 mm víc " vylezlé " z blatníků. Kola jsou neuvěřitělně lehká a barva je odolná. Údržba je horší, ale já jsem si zvykl, už na OI RS jsem měl bílá kola. Ale pořádně navoskovat, a pak se to dá. Platí ale, že je musíš čistit pravidelně, protože když na ně měsíc nesáhneš, tak se zblázníš . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Asi je zmínka o mne. Asi by ses divil, já jsem za jedno platil cca. 3.500 ,- vč. DPH, ale mám je přes " kluky od závodů ". Koukni sem http://www.braid.cz/monoblock-racing/winrace-a-8x18 . Můžeš si vybrat i barvu, / černou taky / dokonce si vybereš i ET, já si kola objednal o 5 mm víc " vylezlé " z blatníků. Kola jsou neuvěřitělně lehká a barva je odolná. Údržba je horší, ale já jsem si zvykl, už na OI RS jsem měl bílá kola. Ale pořádně navoskovat, a pak se to dá. Platí ale, že je musíš čistit pravidelně, protože když na ně měsíc nesáhneš, tak se zblázníš . . . no to je sice hezký, ale pro normální smrtelníky koukám, že slabých 7 prutů za tu 18" btw. ty máš vůbec teda kolik to ET? A vůbec, proč taková udržba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dle mého jsou ty Baracudy nadupané. A teď jsem je viděl poprvé v bílé barvě a musím říct, že jsou prostě luxusní. Na autě absolutně přehnaně nevypadají a dokonce ty bílé by s černou Octou mohly vypadat velmi zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dle mého jsou ty Baracudy nadupané. A teď jsem je viděl poprvé v bílé barvě a musím říct, že jsou prostě luxusní. Na autě absolutně přehnaně nevypadají a dokonce ty bílé by s černou Octou mohly vypadat velmi zajímavě. aspoň někdo kdo má vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Co se těch "soutěžních" kol týče, tak 2 vypadá prvoplánovitě dobře, ale docela rád bych viděl, jak na autě budou vypadat ty třetí - ty vypadají ještě zajímavěji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 A ještě mě napadl jeden dotaz - proč měníš 18" Zenithy za jiné 18"ctky? To bych je fakt nechal jen přestříkat. Jestli chceš jít do těch baracud, tak si vem 19ctku. Znám bílou RSu, která jezdí z číslem 2, jsou to 19ctky, má to ještě snížené - no vypadá to pekelně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jurach : asi jsme vyděli tu stejnou. Ale vůbec - ty Barracudy jako by se k té bílé Octě prostě dělaly A momentálně jsem neviděl kola, které by bílému RSu seděli líp. A jak říká Jurach..klidně bych se nebál vzít 19" a spustit to o pár čísel dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Klidně můžu vzít 19" to už je jedno.. já hlavně hledám kola jako typ. Nemáte možnost sehnat fotky té octávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 A ještě mě napadl jeden dotaz - proč měníš 18" Zenithy za jiné 18"ctky? To bych je fakt nechal jen přestříkat. Jestli chceš jít do těch baracud, tak si vem 19ctku. Znám bílou RSu, která jezdí z číslem 2, jsou to 19ctky, má to ještě snížené - no vypadá to pekelně... Zenithy nechávám jen na zimu..Začal jsem řešit 18" z důvodu, že mám na ně gumy...koupit ještě gumy je další otázka cca 25k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To Storm: ta, co znám já, jezdí kolem Boleslavi. A je upravená na 300 koníků... To kyraso: v tom případě hlasuji pro kola č. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To Storm: ta, co znám já, jezdí kolem Boleslavi. A je upravená na 300 koníků...To kyraso: v tom případě hlasuji pro kola č. 3 v 19" by si volil jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak jsem to nemyslel - jen že z těch, co jsi tam hodil, tak se mi nejvíc líbí trojka ať už v 18 nebo 19. Já osobně bych do 19 asi nešel, na naše silnice mi to připadá zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak jsem to nemyslel - jen že z těch, co jsi tam hodil, tak se mi nejvíc líbí trojka ať už v 18 nebo 19. Já osobně bych do 19 asi nešel, na naše silnice mi to připadá zbytečný... ještě se uvidí, každopádně mi jde o to, že už mi leží doma letní gumy...toť vše... jinak díky za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) já bych dal číslo 2 Ale moc se mi tam nelíbí ty nápisy Editováno: 2. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 a víš, že mě tam imponují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no, budu držet palce, aby na autě vypadaly dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no, budu držet palce, aby na autě vypadaly dobře to je taky fakt díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Co tieto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ty jsou taky hodně pěkný. A asi o něco "decentnější" než Baracudy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tady ...for Example Sice na Combu ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.