Leden 8, 200916 r Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh
Leden 9, 200916 r Autor Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh Takže v prvé řadě co je Howgh? A ohledně těch kol bude ještě slušné rozhodování... Ať už se rozhodnu pro nějaký kola, tak budu ještě řešit vel. a to taky nebude sranda páč... už jsem to řešil s Dolim... Krátké vysvětlení...když bych chtěl 18" asi by to nevypadalo tak jak by mělo Na 18" mám ale letní gumy... Kdybych vzal 19" musel bych tak nějak vše po rozprodat a kvůli velikosti bych dal nějakých 20.000,- navrch, což je zbytečný, protože je ještě varianta, kdy bych koupil 18" a k tomu bych vzal rovnou i stavitelnej podvozek od kw za 40 udic, ale to už jsou celkem vysoký výdaje na který momontálně nemám tak uvidíme jak se léto vyvine
Leden 9, 200916 r ty neznáš indiánskej pozdrav? jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš...
Leden 9, 200916 r Autor ty neznáš indiánskej pozdrav?jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš... tak něco mi to říkalo, ale přímo indiánskej pozdrav? něvěděl jsem, že jsou tu indiánské kmeny to bude teda drahej kauf :/ momentálně to tedy vypadá na nejlevnější variantu a ta je, sundat zimní ze Zenithů a nahodit tam letní
Leden 9, 200916 r Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš...
Leden 9, 200916 r já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono
Leden 9, 200916 r Autor Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš... díky za podporu
Leden 9, 200916 r Autor já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono jj, právě jsem se tak nějak lehce poohlídl...Doli mi dal odkaz na nějaký to fórum oIIrs...největší dilema je ta velikost, no!
Leden 9, 200916 r Autor dilema? jestli 18 tak nech origo, jestli chceš něco lepčího, jedině 19... nechám to vyřešit časem
Leden 10, 200916 r Autor Pokud teda budu mluvit za sebe tak Zenithy prostě ne vím, že nejseš zastánce Zenithů Hoď sem detail tvých kol
Leden 10, 200916 r Detail sice nafocený nemám ale něco bych našel. Některé jsou ještě se starou prdelí
Leden 10, 200916 r jj, jedny z mála co se mi na OII líbí. stejný měl tatík na starý A6, sice jen 17ky, ale taky to nebylo špatný
Leden 11, 200916 r Strom to sú 18ky? Vyzerajú brutálne Tak tak, 18-tky . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo
Leden 11, 200916 r Autor Noo, tak na Stormyho vozítku teda vypadají o dost líp...a na svoje bych si to teda určitě nedal. Za to ty Borbety vypadají hezky...
Leden 11, 200916 r Autor Tak tak, 18-tky . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo K barvě vozu se náramně hodí, ale na bílou v žádným případě i když nevím jak by to vypadalo s tuning lackem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.