FUGAS Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Hoblik: To víš, tady v Praze si sněhu moc neužiju a v Krkonoších se mi taky nějak vyhýbá, tak jsem to bral jako zajímavý zpestření, jinak kdo takhle jezdí denně, tak chápu že na to kouká jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 bláznéééé takhle na krajnici bych nezastavil ani v létě, protože bych urval vanu, převodovku atd. taky jsem si tyhle zimáky pořídil a otestoval hned při jízdě na besídku Octaviaklubu. Jen trochu větší rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 To víš, jak jsem psal, nechtěl jsem překážet lyžařům, příště se na ně vyfláknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 skvely pribeh, napinavy, poucny, dobra foto dokumentacia, happy end. nechces to vydat knizne ? moja zena hovorila, zeby to chcelo zensku, trocha lasky, nejaky milostny pribeh, mozno by to bolo aj na serial ! akurat tej pointe nerozumiem. su naprd tie gumy, alebo sofer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) Počteníčko s dobrým koncem tak to má byt,tak je to spravné. (Colins-v tomhle případě by si měl přes ruce plácnout šofér-gumy za to nemůžou.) Editováno: 2. leden 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Taky jsem si dnes vyzkoušel sníh. Hlavně jsem chtěl vyzkoušet že fachá náhon na zadek u mé 4x4. No a fachá. Garny mi prozradil trik jak vypnout zadní náhon - při zatažené ručce (samo stačí jen co se rozsvítí kontrolka). A opravdu funguje to parádně. No a pak jsem si vyhlídnul parkoviště a zkusil auto dostat do smyku ručkou. A když už octa byla ve smyku, tak jsem ručku pustil - tím se zapnul zadek a auto se krásně točilo na místě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já dnes vyzkoušel taky, ovšem nedobrovolně. Vlivem debility jsem najel na cestě na led krytý sněhem, kolo se protočilo, zabralo a nakoplo mě do hodin (v zatáčce), ještě 15 metrů se mi dařilo držet se na silnici a pak sem to hezky zapích do příkopy. Škoda vesměs žádná, akorát jsem zapoměl plastovou krytku kryjící závit pro očko někde ve sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Moc pěkny Nepracuješ jako spisovatel nebo třeba novinář? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Taky jsem si dnes zajel vyskoušet co autí,já a Barum Polaris 185/60/14 dokážem,prázdný kamioňácký parkoviště asi tak 15-20 sněhu ještě teď mně bolí ruka od ručky ,ale jinak super řáděníčko.(+asi čtvrt nádrže v prrrrrrrr.) Editováno: 6. leden 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Taky jsem si dnes vyzkoušel sníh. Hlavně jsem chtěl vyzkoušet že fachá náhon na zadek u mé 4x4. No a fachá. Garny mi prozradil trik jak vypnout zadní náhon - při zatažené ručce (samo stačí jen co se rozsvítí kontrolka). A opravdu funguje to parádně. No a pak jsem si vyhlídnul parkoviště a zkusil auto dostat do smyku ručkou. A když už octa byla ve smyku, tak jsem ručku pustil - tím se zapnul zadek a auto se krásně točilo na místě :-) Upozorňuji, že nejde u OII 4x4 a SupII 4x4, tam musí pojistka ven a už se točíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.