kijos Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 zdarec, chci se zeptat jestli taky někomu spožďuje pal. počítač u okamžité spotřeby, na všech autech co jsem měl i na Octavkách kámošu jim hned po vyřazení spadne okam. spotř. tak nejak na 0,9l mě se jeěště chvíli drží třeba na 1,7l, 3,8l....atd. prostě jak kdy, nevíte čím to je nebo co stím? Je to v budíku nebo někde jinde dík. PS: mám 1.9 tdi 66Agr rv. 11/2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 jestli kámoši nemají facelifty tam je to trošku jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 jestli kámoši nemají facelifty tam je to trošku jiný no jeden má stejný ročník předface jako já ale 81kw a ukazuje mu to bez zpoždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.