libcinek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ahojky pánové,mám na Vás takovou prosbu a to,dnes se stalo že zustala asi seklá zadní destička.Mám v zádu kotouče a dnes jak jsem jel tak smrad od kola jako blázen.Nevím co se pojebalo.Auto tak čtrnáct dní nejelo a byla zatažena ruční brzda.Nemohlo to nějak přireznou a nebo přimrznout.Prosím poradte co s tím.Všem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 No to muze byt treba zasekle prasatko, bych to rozebral a vycistil. pripadne promazl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Klidně to může být přimrzlé. V noci byl pěknej samec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 naco vobec zatahujes rucnu brzdu na noc ked mrzne uplne tam staci jednotka ak neparkujes na streche domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 naco vobec zatahujes rucnu brzdu na noc ked mrzne uplne tam staci jednotka ak neparkujes na streche domu. Poslední jela manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to vysvetluje vsetko daj to do tepla do garaze mozno ta rucna brzda povoli a potom ak je to ona sup nieco masne k lanku nastriekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jo jo ta teplá garáž a pak uvidíš.. Jako mladýho kluka mě zato otec pěkně nadával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrucio Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jestli mohu poradit, tak máš zřejmě poškozen lanovod, do kterého dřív natekla voda, a teď zmrzla. Doporučuji je vyměnit, bude to zlobit. Jinak čelisti přimrzají, destičky málokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Bud to přimrzlo lano nebo podle mě ti zustal viset destička.Sundej kolo,povol zezadu 13klíčem horní a dolní šroub třmenu a pak vyzkoušej,zda ti chodí destičky,pokud budou napevno,tak očistit horní i spodní části destiček,pak sundat ty plíšky a pod nimi očistit ty plošky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrucio Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Bud to přimrzlo lano nebo podle mě ti zustal viset destička.Sundej kolo,povol zezadu 13klíčem horní a dolní šroub třmenu a pak vyzkoušej,zda ti chodí destičky,pokud budou napevno,tak očistit horní i spodní části destiček,pak sundat ty plíšky a pod nimi očistit ty plošky Než toto vše uděláš, zvedni brzdící kolo a koukni, zdali je páčka, co za ni tahá lano vrácené zpět při uvolněné R.B. Také, ti může někdo zatahat za páku R.B a koukej, zdali se páčka hýbe tam a zpět. Musí se vracet sama. Pokud se nevrací, zkus ji vrátit třeba sikovkama nebo klíčem č.13 Po vrácení se musí kolo volně otáčet. Jestli kolo brzdí pri vrácené páčce, pak teprve postupuj dle návodu OCTAVIE81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Všem moc děkuji za rady a závada odstraněna.Bylo to přimrzlé a uvolnilo se to samo.Ještě jednou děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.