Publikováno Prosinec 29, 200816 r Možná znáte,ale já už u toho sedím 3hodiny a dávám za 1* http://czechracer.wz.cz/index.htm Upraveno Prosinec 29, 200816 r od Vlasta
Prosinec 30, 200816 r jde, bezproblémů jen si dej bacha jestli ti to stáhlo všechny části dobře mě to třeba stáhlo 3MB z těch 20MB a napsalo, že je to stažený celý...takže jsem to stahoval znova...a udělalo mi to u 3 částí.... ale pak bezproblémů... --- jinak hra je celkem ok....čekal jsem od toho ale víc, škoda...ale není to špatný
Prosinec 30, 200816 r právě, že mi to vždy stáhlo celých 20 MB, ale zkusím to stáhnout ještě jednou edit:tak omyl, stáhne mi to jen 5 MB a pak skončí, jako, že je to stažený celý Upraveno Prosinec 30, 200816 r od Standis
Prosinec 30, 200816 r mně to šlo v poho. je to docela dobrá blbina. jako oddych od učení je to paráda. a s libovejma kárama...
Prosinec 30, 200816 r taky me to jede v poho..jenom skoda ze se tam neda radit manualne.jinak dovela dobra gameska....jak pise kubiik na odreagovani dobry...a docela fajn obtiznost.
Prosinec 31, 200816 r ano presne tak.vcera jsem zkousel prvni level a docela ostry....akorat me chybi manualni razeni.hraju tak vsechny hry
Prosinec 31, 200816 r Tak já to dojel všechno občas celkem drsný,ale dá se to. chce se to co nejrychlejc dostat dopředu a pak už se to dá udržet. Líp než když dojíždíte. Ale co mě štvalo nehorázně je šikmá plocha v garážích na kterou když se normálně najede, tak se zvedne zadek a restartuje to auto asi se muselo jezdit šikmo nebo pomalu, já nevím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.