Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím Vás.

Předem se omlouvám, pokud jsem špatně hledal, ale odpověď na mou otázku jsem nikde opravdu nenašel.

A má otázka je jednoduchá - dá se do Fabie 1.4 MPi r.v. 2001 domontovat ABS? Já tam mám vše co potřebuju, ale ta ženská co to měla předemnou asi neviděla v ABS takovou důležitost jako v elektrickém stahování okýnek :-D

V případě, že ano, máte nějaké informace o ceně nebo kde by to udělali?

děkuji za odpověd

Vloženo

upřímně - dost blbě se hledá slovo ABS, které se skládá pouze ze 3 písmen, což zdejší vyhledávání ignoruje ;) ale děkuji, zkusím to znova.

Vloženo

lukyssek - děkuji za odpověd. Už i tady na foru jsem se toho dopátral. Škoda jen, že jsem nenašel nic konkrétního, co se ceny týče, protože tu bych byl schopen oželet. Nechce se mi zbavovat mojí Berušky :-) raději do ni zainvestuju abych se cítil ještě bezpečněji.

Vloženo

No zalezi na tom, odkud chces zajistovat dily, jestli nove ze Skoda servisu nebo treba z vrakovist.

Jen nova origo jednotka ABS v zakladnim provedeni stoji cca 22 000,- Kc a to rozhodne neni zdaleka vsechno. Tech specifickych dilu je hromada a k tomu prace mechanika, pokud si to nebudes delat sam.

Podtrzeno a secteno, osobne bych do toho rozhodne nesel, to bych spis vymenil auto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...