Přejít na obsah

Dawo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Dawo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mno, tak pánové ... nakonec jsem přišel na to, že brzdová světla svítí, ale až když je pedál téměř nadoraz. Netušíte čím by to mohlo být? Servis je to opravdu úžasný, protože na tu vytaženou pojistku nejprve vůbec nepřišli, nezkontrolovali... Když jsem auto přebíral, tak mi tvrdili, že světla stále nesvítí a že by to chtělo více času na prozkoumání. Já to neměl jak vyzkoušet, protože jsem spěchal a pak sám nedokážu sešlápnout pedál a zaběhnout ke světlům, takže když jsem postoval téma měl jsem za to, že ví o čem mluví
  2. Mám problém... rozsvítila se mi kontrolka EPC a brzdová světla si vesele svítila donekonečna, tady jsem se dočetl, že odešel brzdový spínač. Než jsem zajel do servisu, tak jsem vytáhnul pojistku k brzdovým světlům, aby to baterka přežila. No - po návštěvě servisu dokázali odstranit svítící kontrolku, vrátili zpět pojistku, ale brzdová světla teď nesvítí už vůbec Tuší někdo v čem může být zakopaný pes? Protože takhle asi přes STK neprolezu
  3. Neví někdo kde sehnat tu sadu na dodatečné uchycení světel? Nějak se mi to nepodařilo... v servise sice ví, že něco takového existuje, ale netuší kde to sehnat, protože když to měli posledně tak to bylo zase od někoho dalšího :-|
  4. Od včerejška se mi stává nepříjemná věc. Vždy po tom, co auto přes noc stálo. Po opětovném nastartování třeba po hodince to už nedělá, takže se to stává, když je motor studený. Chci nastartovat a nic, slyším jak chrchlá startér. 5 minut nic, jen se to tam protáčí.. po pěti minutách to začne bublat, jakože chce naskočit ale ještě to nejde.. po další minutě nebo dvou už se to chytá, při šlapání na plyn to už "jede", ale zvuk jako kdyby jen na 1 nebo 2 válce - nehledě na to, že jakmile dám nohu z plynu, tak to chce zdechnout, ale to je jasné. A po další chvíli se to umoudří, už to bublá míň a snad jede možná i na 3 nebo 4 válce.. když už jsem schopný se rozjet a pak je vše v pohodě. Žádné divné zvuky, žádné bublání či zdechání.. už jedu..
  5. Vodní pumpa - toť můj názor. Taky se mi ztrácí (bud pomalu anebo se prostě "vycáká" najednou) a nikde v motorové části to není vidět..
  6. takže jinými slovy - nech to radši zkontrolovat díky za info
  7. Nechce mi někdo poradit čím může být to, že mi voda z chladiče nikam extra neutíká, ale kontrolka blíká vždy jednou dvakrát po nastartování? Po pár metrech a znovu nastartování je vše ok... začalo to dělat ted v zimě..
  8. Dawo

    ABS - Dodělání

    lukyssek - děkuji za odpověd. Už i tady na foru jsem se toho dopátral. Škoda jen, že jsem nenašel nic konkrétního, co se ceny týče, protože tu bych byl schopen oželet. Nechce se mi zbavovat mojí Berušky :-) raději do ni zainvestuju abych se cítil ještě bezpečněji.
  9. Dawo

    ABS - Dodělání

    upřímně - dost blbě se hledá slovo ABS, které se skládá pouze ze 3 písmen, což zdejší vyhledávání ignoruje ale děkuji, zkusím to znova.
  10. Zdravím Vás. Předem se omlouvám, pokud jsem špatně hledal, ale odpověď na mou otázku jsem nikde opravdu nenašel. A má otázka je jednoduchá - dá se do Fabie 1.4 MPi r.v. 2001 domontovat ABS? Já tam mám vše co potřebuju, ale ta ženská co to měla předemnou asi neviděla v ABS takovou důležitost jako v elektrickém stahování okýnek :-D V případě, že ano, máte nějaké informace o ceně nebo kde by to udělali? děkuji za odpověd
  11. zdravím, koupil jsem si sadu dálkového ovládání na Fabii ale mám problém s montáží. Nejsou někde obrázky jak na to u Fabie či Octávky?
×
×
  • Vytvořit nový...