Publikováno Prosinec 29, 200816 r Zdravím Vás. Předem se omlouvám, pokud jsem špatně hledal, ale odpověď na mou otázku jsem nikde opravdu nenašel. A má otázka je jednoduchá - dá se do Fabie 1.4 MPi r.v. 2001 domontovat ABS? Já tam mám vše co potřebuju, ale ta ženská co to měla předemnou asi neviděla v ABS takovou důležitost jako v elektrickém stahování okýnek :-D V případě, že ano, máte nějaké informace o ceně nebo kde by to udělali? děkuji za odpověd
Prosinec 29, 200816 r Autor upřímně - dost blbě se hledá slovo ABS, které se skládá pouze ze 3 písmen, což zdejší vyhledávání ignoruje ale děkuji, zkusím to znova.
Prosinec 29, 200816 r Všechno jde, i dodělat ABS, ale finančně se to nevyplatí...je lepší auto prodat a koupit s ABS z výroby
Prosinec 29, 200816 r Autor lukyssek - děkuji za odpověd. Už i tady na foru jsem se toho dopátral. Škoda jen, že jsem nenašel nic konkrétního, co se ceny týče, protože tu bych byl schopen oželet. Nechce se mi zbavovat mojí Berušky :-) raději do ni zainvestuju abych se cítil ještě bezpečněji.
Prosinec 30, 200816 r No zalezi na tom, odkud chces zajistovat dily, jestli nove ze Skoda servisu nebo treba z vrakovist. Jen nova origo jednotka ABS v zakladnim provedeni stoji cca 22 000,- Kc a to rozhodne neni zdaleka vsechno. Tech specifickych dilu je hromada a k tomu prace mechanika, pokud si to nebudes delat sam. Podtrzeno a secteno, osobne bych do toho rozhodne nesel, to bych spis vymenil auto.
Prosinec 30, 200816 r jeden z důvodů proč šel Bobík pryč. Nebylo ABS a klima. Dodělal a udělal jsem i na autě lecos, ale ABS bych nedodělával (drahý). Lepší je prodat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.