Tomik12 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Mam veliký probléééém ohledně tohoto adapteru(ISO-DIN-Fantomni-napajeni).Mám Š Octavia Combi 2003-v autě mám namontované neorigo autorádio .Tak jsem zakoupil redukci a správně zapojil dle návodu. info o produktu http://www.autoradio-prodejce.cz/prislusen...ni-napajeni.htm A zjistil jsem,že při připojení napájení (+12V na kabel)se stanice ohodně zhorší než zlepší.Tak nevím kde je problém,protože mi bylo řečeno ,že to budu potřebovat pokud nebudu mít origo rádio. Tak jsem to zakoupil a byl jsem překvapen.že to NEFUNGUJE tak jak má. Prosím o radu či pomoc. S pozdravem Tomáš Rabas PS:Nevím co s tím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ahoj, mam fantom origo Škoda, mužu to ho pujčit po dohodě přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Na fabii mam stejnej problem...mam uplne to stejny co ty, malinko se to zlepsilo ale v Praze slusne chytam asi jen Kiss 98. Takze posloucham porad CDcka :-D Dotaz: muze byt chyba v antene na na strese? Nebo treba jen v prutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ani jeden nepisete akej znacky mate radio (SONY,PANASONIC,AIWA,JVC atd).!!!! :palec2: Niektore modely NEPOTREBUJU fantomove napajanie uz ho maju zabudovane v radiu. A co ked je vadne to fantomove napajanie uz z vyroby???? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ani jeden nepisete akej znacky mate radio (SONY,PANASONIC,AIWA,JVC atd).!!!! :palec2: Niektore modely NEPOTREBUJU fantomove napajanie uz ho maju zabudovane v radiu. A co ked je vadne to fantomove napajanie uz z vyroby???? ;) Mám autorádio sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Mám autorádio sony Aj ja mam SONY :smich: Tomik 12 a co tak presnejsie napisat aj modelovu radu napriklad (CDX-S2050) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Aj ja mam SONY :smich: Tomik 12 a co tak presnejsie napisat aj modelovu radu napriklad (CDX-S2050) :) :) Tak vydrž skočím pro panel do auta a pisnu ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak vydrž skočím pro panel do auta a pisnu ti to To mas ODVAHU nechavat panel od radia v AUTE. Pokial nebyvas v rodinnom dome s Pitbulom pri AUTE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak vydrž skočím pro panel do auta a pisnu ti to Tak jsem tu autorádio SONY CDX-M7850. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dobre mas zapojeny ten fantom???? MODRY KABLIK MUSIS NAPOJIT NA POZICIU 5 CIERNY KONEKTOR . ;) http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dobre mas zapojeny ten fantom???? MODRY KABLIK MUSIS NAPOJIT NA POZICIU 5 CIERNY KONEKTOR . ;) http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=401 zapojený to mám správně.Na kabelu je +12V.Už jsem kontroloval i konektor antény a je tam pouze jeden kabel (koax). Jakmile přivedu napětí tak to šumí jako prase a chytím max 2 stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 zapojený to mám správně.Na kabelu je +12V.Už jsem kontroloval i konektor antény a je tam pouze jeden kabel (koax).Jakmile přivedu napětí tak to šumí jako prase a chytím max 2 stanice. A bez fantoma kolko chytis stanic???? Ale tych +12V MUSI IST Z RADIA . Napoj to na modry kabel ovladanie el.anteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Bez fantoma jich chytím docela dost cca. 10-12 ale při jízde se strácejí a občas šuměj. Mát to zapojené na ten modrý kablýk co leze z rádia a tam je těch +12V. :smich: :smich: :smich: To potom chytím pouze jednu stanici ale néé moc dobře. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Bez fantoma jich chytím docela dost cca. 10-12 ale při jízde se strácejí a občas šuměj.Mát to zapojené na ten modrý kablýk co leze z rádia a tam je těch +12V. :smich: :smich: :smich: To potom chytím pouze jednu stanici ale néé moc dobře. :help: Tak je vadny fantom. reklamuj ked si ho kupil NOVY. POZRI LINK: http://www.dobry-obchod.sk/obchod/kateg/au...atory-napajeni/ Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Este si precitaj aj co pisal BEDUIN 100% SIGNAL: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry820041 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.