Přejít na obsah

Úplný únik oleje

Krtek6

Doporučené příspěvky

Pánové.....moje mazlítko je nemocné fever.gif fever.gif jel jsem s máti na nákup a když jsem se vtátil, tak na místě kde jsem parkoval po mě zbyla mastná skrvna od oleje...tak jsem ihned otevřel motor a vidím, že kolem té tyčinky na měření je to cely zasrany od oleja...bets nevím co se stalo...jediny co bylo zřejmé, že ta tyčinka byla povytažená a nedocvaknutá jak má byt. Což nevím jak se mohlo stát, protože nikdo s tím nic nedělal..cely jsem to vytřel a vyčistil...a potom jsem chtěl změřit hladinu. tyčinka nic nenaměřila...jsem bez oleje fever.gif jakožto těžký amatér na motorové věci bets nevím co se stalo. U fabie je to 1. problém, který mam...

nevíte někdo co se mohlo stát?? help.gif help.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co jsem se dival....tak všude to bylo zasarany akorat od toho oleja jak to vyprsklo nebo vyteklo...jinak nic....kam jsem se s hadrem nedostal je akroat ten dekl pod motorem...kde ještě olej je...tam to musim utřit až budu zítra na rampě...takže pokud to bude to co popisuješ, tak mám akorat doplnit olej???? :kuk:

auto ma nalitany 96tkm pri 95tkm bylo na servisní prohlídce... jezdím s tím trasy krátké i dlouhé... :) předešlý majitel měl auto garážované...pouze půl roku bylo bez garáže bo se odstěhoval z rodinného domku do paneláku..

Editováno: , autor: Krtek6
Odkaz ke komentáři

tak pán ve škodovce mi řekl, že se to opravdu u těchto motorů stává, a že se tam instaluje nějaka vyhřívací kravina, která zabraňuje zamrzání te klapky. jenže už to prej asi 5let nedělali a neví na kolik by to přišlo. Prej každej co s tím měl problem už to má :D . A na otázku co s tím mam dělat mi odpověděl, že stačí akorat dolit ten olej. Že se s tím nic nestane. Takže závěr je takovej, že auto hodím do garáže ať se ohřeje a v patek skočím do mototechny pro olej a doliju ho tam... A pokud se mi to stane ejště raz, tak tam nechám dodělat ten nesmysl :-/

Editováno: , autor: Krtek6
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...