Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové.....moje mazlítko je nemocné fever.gif fever.gif jel jsem s máti na nákup a když jsem se vtátil, tak na místě kde jsem parkoval po mě zbyla mastná skrvna od oleje...tak jsem ihned otevřel motor a vidím, že kolem té tyčinky na měření je to cely zasrany od oleja...bets nevím co se stalo...jediny co bylo zřejmé, že ta tyčinka byla povytažená a nedocvaknutá jak má byt. Což nevím jak se mohlo stát, protože nikdo s tím nic nedělal..cely jsem to vytřel a vyčistil...a potom jsem chtěl změřit hladinu. tyčinka nic nenaměřila...jsem bez oleje fever.gif jakožto těžký amatér na motorové věci bets nevím co se stalo. U fabie je to 1. problém, který mam...

nevíte někdo co se mohlo stát?? help.gif help.gif

U nekterych aut se toto stava kdyz zamrzne odvetravani klikovky nebo ventilu. Tlak pak musi nekudy ven a bud vystreli merka nebo vicko pro nalevani oleje (neni-li sroubovaci) nebo nejake tesneni. Jestli je to tvuj problem netusim.

• Autor

no víčko na olej je šroubovací....to bylo zasrany taky...a bylo nějak divně pootočeny a ted jde pofiderně zavirat :kuk:

Upraveno od Krtek6

No vsadil bych na ten pretlak. Zkontroluj vsechny hadice na vzduch, jestli v nich neni takova ta hnusna bezova olejova emulze. ...ta rada zamrza.

Asi jezdis spis kratsi trasy a motor ma uz neco najeto, ne?

Vic ti poradi snad nekdo zkusenejsi.

• Autor

co jsem se dival....tak všude to bylo zasarany akorat od toho oleja jak to vyprsklo nebo vyteklo...jinak nic....kam jsem se s hadrem nedostal je akroat ten dekl pod motorem...kde ještě olej je...tam to musim utřit až budu zítra na rampě...takže pokud to bude to co popisuješ, tak mám akorat doplnit olej???? :kuk:

auto ma nalitany 96tkm pri 95tkm bylo na servisní prohlídce... jezdím s tím trasy krátké i dlouhé... :) předešlý majitel měl auto garážované...pouze půl roku bylo bez garáže bo se odstěhoval z rodinného domku do paneláku..

Upraveno od Krtek6

Myslel jsem prohlednout hadice zevnitr. ...zvenku na tom nic nezjistis. Odpojit, podivat se.

Az to budes mit v provozu tak zkus po chvilce behu vypnout motor a oddelat vicko oleje. Pokud tam bude pretlak, tak mas problem. Pokud to bude smrdet spalinama tak taky.

• Autor

a kua :feve: ....ja do ničeho takovyho rypat nebudu...na to at se podivaji odborníci..bych z toho složil ještě 2 :smich: ja na to mužu čumět akorat z venku :)

• Autor

někdo zkušenější by se k tématu nevyjádřil?...ať mám aspon názor ze 2 stran???

• Autor

tak pán ve škodovce mi řekl, že se to opravdu u těchto motorů stává, a že se tam instaluje nějaka vyhřívací kravina, která zabraňuje zamrzání te klapky. jenže už to prej asi 5let nedělali a neví na kolik by to přišlo. Prej každej co s tím měl problem už to má :D . A na otázku co s tím mam dělat mi odpověděl, že stačí akorat dolit ten olej. Že se s tím nic nestane. Takže závěr je takovej, že auto hodím do garáže ať se ohřeje a v patek skočím do mototechny pro olej a doliju ho tam... A pokud se mi to stane ejště raz, tak tam nechám dodělat ten nesmysl :-/

Upraveno od Krtek6

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.