Krejdy Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Zdravím, mám OII 1.6FSI MR2005, najeto asi 100 000 km. A pri 1500 - 1700 ot./min. Slyším ve vnitř takové jakoby drnčení od motoru. Nevíte někdo co by to mohlo být jestli se s tím už někdo nesetkal.? Diký za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Zdravím, mám OII 1.6FSI MR2005, najeto asi 100 000 km. A pri 1500 - 1700 ot./min. Slyším ve vnitř takové jakoby drnčení od motoru. Nevíte někdo co by to mohlo být jestli se s tím už někdo nesetkal.? Diký za odpovědi zrovna resim stejnej problem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 pánové, benzín sice nemám, ale myslím, že se vám tam něco přenáší od spojky. Motorový prostor je natolik odhlučněn, že nějaké uvolněné plasty apod. nepřipadají v úvahu. Podle mně to jde někde po pedálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Mě drnčel kryt sání vzduchu. Zalepil jsem to silikonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka771 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Měl jsem podobný problém na 1,9TDI okolo 1500 ot/min. Také to bylo u krytu sání vzduchu, ale mně drnčelo koleno sání, které je napojeno na tento kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Diky za rady kluci, ale v tyhle zime se mi do toho nechce opravim to az bude teplejs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterKucmas Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zdravim, mam taky mensi problem vedel by niekto poradit.mam OII rok 2005 (143000km)asi pred mesiacom to zacalo klepat v na lavej strane v motorovej casti.Ale len ked je auto studene,akonahle sa zohreje klepanie prestane.Co by to mohlo byt?Oplati sa ho napichnut?Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Skus pouzit funkci hledat.... Bude to asi setrvak, ale muselo by se to slyset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterKucmas Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Skus pouzit funkci hledat.... Bude to asi setrvak, ale muselo by se to slyset.... Ukaze to ked sa to napichne na VAG,popripade ak je to setrvak na kolko pride vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 vadný zotrvák sa nemôže ukázať na VAGu, preboha veď ide o železné koleso a nie o elektroniku... fakt hľadaj je tu toho spústu, aj by som ti povedal čo mňa stála výmena zotrváka ale menili to na záruku takže nič... ale vo všeobcnosti viem že to nieje lacný špás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak už jsem problém s drnčením konečně vyřešil. Ale mě nedrnčel ten nadech vpravo tam už byly dva šrouby navíc buď už z výroby nebo je tam dali preventivně v servisu protože ja je tam nedával to jsou ty červené šipky. Me drnčel ten kryt co je vlevo ta zelena sipka. Tak jsem to vyresil taky dvema srouby jako oni ale budu to muset casem doresit neni to zrovna nejlepsi reseni ale funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.