VRBIC Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 http://www.dj-web.cz/clanky/3-Oprava_traktoru_Lakatos ma to asi deset minutek, ale je to pecka :" hehehe ja se z toho o*ebu ja sa musim poch*at hajzli!!!! kurvi sl*venskeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Dost dobrý . Chvílema jsem myslel, že ho jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Je to bomba,ale je to starý už asi tak 5 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To je kliďas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 podobnýho vola máme v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 to musi byt radost snim pracovat teda...me to kdysi kamos poslal na telefon. je to dost husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 já se divím že tam není slyšet smích.... já bych se řezal až bych brečel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Taky jsem jednoho takovýho magora znal. No a jeblo ho!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.