Leny Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj,mám vedle rádia takovou tu přípravu na telefon,ale potřeboval bych někde sehnat adaptér k mému telefonu.Neví někdo,jestli se to dá koupit i jinde než ve Škodovce?Tam za to chtějí 3500kč a to mi přijde dost.Možná nějaká druhovýroba?Jinak asi radši skočím do origoš bluetooth pod sedačku.To je sice za 7000 ale bude to fungovat i když si koupím jiný telefon.Dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Na jaký telefon sháníš adaptér ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Nokia 6310i.mám ho rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 proč 7000,-? pokud mas origo hf, tak staci jen antena na BT, pripadne nova RJ + antena a zadnej adapter nepotrbujes. MAximalne 2000,- i s praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Presne tak, zapni BT na telefonu dej vyhledat zarizeni, ale tel musis mit v blizkosti sedacky. Melo by to najit jednotku i bez antenky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já ale v autě BT nemám.Mám jen HF bez toho adaptéru.A pod sedačkou nic nemám.I ve Škodovce mi řekli,že BT auto nemá.Proto mi nabídli dvě možnosti které jsem už zmiňoval.Adaptér za 3500 nebo BT což je ta krabice pod sedačku za 7000kč.Chápu to správně,nebo jsem pořád mimo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pokud mas origos skoda HF s drzakem na palubce, do ktereho se strka adapter na konkretni telefon, tak mas pod sedackou spolujezdce zepredu RJ. Je pod takovym malym kobercem pripevnenym 2 spuntiky. Koukni se tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pokud mas origos skoda HF s drzakem na palubce, do ktereho se strka adapter na konkretni telefon, tak mas pod sedackou spolujezdce zepredu RJ. Je pod takovym malym kobercem pripevnenym 2 spuntiky. Koukni se tam. Jdu se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pokud mas origos skoda HF s drzakem na palubce, do ktereho se strka adapter na konkretni telefon, tak mas pod sedackou spolujezdce zepredu RJ. Je pod takovym malym kobercem pripevnenym 2 spuntiky. Koukni se tam. Máš pravdu,je to tam.Mám teda zkusit na telefonu vyhledat zařízení v blízkosti tý sedačky spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 jasne, presne jak psal Doli. Jeste mozna zalezi, jak mas tu RJ nakodovanou, zda pouze na adapter, nebo i BT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 jasne, presne jak psal Doli. Jeste mozna zalezi, jak mas tu RJ nakodovanou, zda pouze na adapter, nebo i BT Aha,tak já to jdu zkusit.Pro jistotu beru ještě jeden telefon na vyzkoušení.Ovšem nevím,jak zjistím jak je nakódovaná.Asi tak,že to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pripadne bych ti doporucil, aby si nechodil sem a tam, odrizni ten jeden spuntik na koberci (ve skodovce stoji asi 8Kc) a koukni se na tu RJ, ci tam je znak BT , pripadne opis cislo ty jednotky... 1z0.... nebo 5p0.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak to nenašel ani jeden telefon.To znamená to nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tzn pripojit na PC a povolit. Jeste to ale ta tvoje RJ musi umet, proto se na ni koukni, zda je tam znacka toho BT a opis si z ni ten typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tzn pripojit na PC a povolit. Jeste to ale ta tvoje RJ musi umet, proto se na ni koukni, zda je tam znacka toho BT a opis si z ni ten typ Já to opíšu a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) tzn pripojit na PC a povolit. Jeste to ale ta tvoje RJ musi umet, proto se na ni koukni, zda je tam znacka toho BT a opis si z ni ten typ Tak znak BT tam je,datum výroby a sériové číslo.Pořád teda píšu o tý krabce co je pod spolujezdcem,pod řidičem není nic,jen konektory.5P0862335 Editováno: 4. leden 2009, autor: Leny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) pokud je to cislo 5P0862335 a neni za tim pismeno (A, B, C) tak by ta RJ mela byt bez BT (aspon tak to tu mistni guru vykoumali) Ty tam mas ale to logo... Koukni, jestli tam mas konektor na antenu, kam se zapojuje, viz obrazek. Editováno: 5. leden 2009, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pokud je to cislo 5P0862335 a neni za tim pismeno (A, B, C) tak by ta RJ mela byt bez BT (aspon tak to tu mistni guru vykoumali) Ty tam mas ale to logo... Koukni, jestli tam mas konektor na antenu, kam se zapojuje, viz obrazek. Aha,kouknu na to ještě dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pokud je to cislo 5P0862335 a neni za tim pismeno (A, B, C) tak by ta RJ mela byt bez BT (aspon tak to tu mistni guru vykoumali) Ty tam mas ale to logo... Koukni, jestli tam mas konektor na antenu, kam se zapojuje, viz obrazek. Tak připojení na anténu tam mám.Je to stejný jako na tvý fotce.Akorát nemám za tím číslem žádný to písmeno.Tak mi řekni,co to mám za mutanta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak si objednej ve skodovce antenu na BT - 8P0 035 503 E (~600,-) zapoj a at ti to zkusi nakodovat. Ja ti to 100% nereknu, to by mozna vedeli jini, zda to pujde. Nejjednodussi je to zkusit. Kdyby to neslo, tak vymenis jen tu RJ, ktera to podporuje a antenu uz budes mit. Kdyztak ti muzu prodat tu jednotku z fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak si objednej ve skodovce antenu na BT - 8P0 035 503 E (~600,-) zapoj a at ti to zkusi nakodovat. Ja ti to 100% nereknu, to by mozna vedeli jini, zda to pujde. Nejjednodussi je to zkusit. Kdyby to neslo, tak vymenis jen tu RJ, ktera to podporuje a antenu uz budes mit. Kdyztak ti muzu prodat tu jednotku z fotky... Co by stála taková řj?Nakódovat se to musí v každým autě znovu?V každým případě díky za radu,určitě tam zajedu.Za pokus to stojí.A proč mi vlastně předtím nabízeli to samý pod sedsčku řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pod sedacku ridice HF neni, tam je zesilovac na soundsystem. Bud si to poplet ty nebo manik ve skodovce. To ale ted nic neresi. Je treba to nakodovat pro urcite auto (maxidot, MF volant...) Jednotky se tu ruzne prodavaji v bazaru-audio. Moje je za litr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pod sedacku ridice HF neni, tam je zesilovac na soundsystem. Bud si to poplet ty nebo manik ve skodovce. To ale ted nic neresi. Je treba to nakodovat pro urcite auto (maxidot, MF volant...) Jednotky se tu ruzne prodavaji v bazaru-audio. Moje je za litr... O.K.Zajedu tam a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ja na mojej Oktavii na riadiacej jednotke nemam žiaden napis BT a presto mi to chodi bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jak je vidět,tak to dělají jak je napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.