Bohuslav Zajíc Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj, potřeboval bych radu, mám OII 1.9 TDi r.v 2006 asi před týdnem se mi rozsvitila kontrolka motoru. Zajel jsem na diagnostiku a byla vypsaná váha vzduchu, ale auto jede naprosto normálně proto jsem chybu smazal a dál to neřešil.( vaha ukazovala hodnoty jake by měla mít) Včera se mi opět rozsvitila a před tím mi auto docela kouřilo a mělo opožděné reakce na sešlápnutí plynu. Chtěl jsem se zeptat jestli se někdo nesetkal se stejnou zavadou? Je divné že to píše vahu vzduchu a auto jezdí naprosto normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Kdyby jsi hledal, tak tu toho najdeš spoustu. Zajeď znova na diag. a jestli tam bude chyba znova, tak tu váhu vyměň. Nalogujte tu váhu za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Zajíc Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Kdyby jsi hledal, tak tu toho najdeš spoustu.Zajeď znova na diag. a jestli tam bude chyba znova, tak tu váhu vyměň. Nalogujte tu váhu za jízdy. ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Zajíc Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdar, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nesetkal s chybou 008194 mělo by to být něco s DPF filtrem. Mám O2 1.9 TDI. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Zajíc Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) píše to přesně todle: 008194 - Particulate Trap Bank 1: Efficiency Below Threshold našel jsem k tomu ještě todle, dokaže mi s tím někdo zde poradit?? 18434/P2002/008194 - částicovým filtrem banka 1 Chyba Možné příznaky Závadu Indikace Žárovka (MIL) aktivní Možné příčiny Výfukové Pressure Sensor (G450) chybná Dieselové částicovým filtrem (DPF) chybná Možné řešení Zkontrolujte / Replace Výfukovým Pressure Sensor (G450) Dieselové částicovým filtrem (DPF) Provést nouzové Regenerace (Viz specifikace!) Zkontrolujte / Replace Nafta částicovým filtrem (DPF) Speciální Poznámky Škoda Superb (3U) & VW Passat (3B) (Kód motoru: BGW, BSS, BWW) měl problémy s vadným Výfukovým snímače tlaku (G450), byly vadné z výroby a vzhledem k netěsnosti těsnění naměřené hodnoty byly nesprávné a resultet špatně vypočítaných částicovým filtrem zatížení a regenerace neúspěšné cykly. Editováno: 2. Únor 2009, autor: Bohuslav Zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.