Publikováno Leden 3, 200916 r Zdravím, mám dodělaný ostřikovače světel ale ty nefungují jak mají. Stav: - elektrika zapojená dle přiloženýho schématu - nakódováno (BSG +00256) - při kontrole akčních členů ostřikovače světel FUNGUJÍ Při normálních podmínkách (zapnutý světla, dostatek vody) ale nefungují!!! Jediný co mě napadá, že se schéma mohlo změnit u faceliftu? Nemá někdo schéma pro MR2005? Nebo jiný nápad? Upraveno Leden 3, 200916 r od MichalJ
Leden 3, 200916 r Co třeba toto: Citace z návodu k vozu: "K ostříknutí světlometů dochází vždy po každém pátém ostříknutí čelního skla, pokud jsou zapnutá potkávací nebo dálková světla, po asi 1 s od přitažení páčky do polohy 5 ⇒ strana 48, obr. 42, a to po dobu cca 1 s."
Leden 3, 200916 r Autor Jasný, tohle vím, navíc to mám nastavený (na zkoušení) na každý druhý stisknutí.
Leden 3, 200916 r skus to este raz vsetko prekontrolovat malo by to ist fakt mas vsetko ok zapojene .... nikde nemoze byt chyba?? skus viac krat ostrekovat alebo uprav na vag-u nie na kazde druhe ale skus to dat na povodne ostrekovane... kazde 5 te ci jake to je .. alebo niekde este popozeraj na Vagu.....
Leden 3, 200916 r Autor S počtem ostřiků jsem zkoušel hejbat, vody jsem vystříkal snad 10 litrů. Zapojení je OK dle schématu. Silové vedení (motor, relé, pojistka)musí být správně - funguje při kontrole akčních členů a při "nuceném" připojení +12 V pro sepnutí relátka. Hlavně mě zajímá jestli se u faceliftu nezměnila ta propojka spínač světel - centrální řídící jednotka.
Leden 3, 200916 r Zapojení spínač světel-BSG je po faceliftu stejné jako před face... u spínače světel pin 11, na BSG konektor T6c (černá) pin 1.
Leden 4, 200916 r Autor Tak konečně to funguje!!!! Zákeřná chyba: přerušenej kablík (origo škoda!) v tý propojce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.