Přejít na obsah

Ostřikovače světel - nestříkají

MichalJ

Doporučené příspěvky

:help::help::help:

Zdravím, mám dodělaný ostřikovače světel ale ty nefungují jak mají.

Stav:

- elektrika zapojená dle přiloženýho schématu

- nakódováno (BSG +00256)

- při kontrole akčních členů ostřikovače světel FUNGUJÍ

Při normálních podmínkách (zapnutý světla, dostatek vody) ale nefungují!!!

Jediný co mě napadá, že se schéma mohlo změnit u faceliftu? Nemá někdo schéma pro MR2005? Nebo jiný nápad?

:help::help::help:

post-2988-1231002994_thumb.jpg

Editováno: , autor: MichalJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co třeba toto:

Citace z návodu k vozu: "K ostříknutí světlometů dochází vždy po každém pátém ostříknutí čelního skla, pokud jsou zapnutá potkávací nebo dálková světla, po asi 1 s od přitažení páčky do polohy 5 ⇒ strana 48, obr. 42, a to po dobu cca 1 s."

Odkaz ke komentáři

skus to este raz vsetko prekontrolovat malo by to ist :( fakt mas vsetko ok zapojene .... nikde nemoze byt chyba?? skus viac krat ostrekovat alebo uprav na vag-u nie na kazde druhe ale skus to dat na povodne ostrekovane... kazde 5 te ci jake to je .. :) alebo niekde este popozeraj na Vagu.....

Odkaz ke komentáři

S počtem ostřiků jsem zkoušel hejbat, vody jsem vystříkal snad 10 litrů. Zapojení je OK dle schématu. Silové vedení (motor, relé, pojistka)musí být správně - funguje při kontrole akčních členů a při "nuceném" připojení +12 V pro sepnutí relátka. Hlavně mě zajímá jestli se u faceliftu nezměnila ta propojka spínač světel - centrální řídící jednotka.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...