MichalJ Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Zdravím, mám dodělaný ostřikovače světel ale ty nefungují jak mají. Stav: - elektrika zapojená dle přiloženýho schématu - nakódováno (BSG +00256) - při kontrole akčních členů ostřikovače světel FUNGUJÍ Při normálních podmínkách (zapnutý světla, dostatek vody) ale nefungují!!! Jediný co mě napadá, že se schéma mohlo změnit u faceliftu? Nemá někdo schéma pro MR2005? Nebo jiný nápad? Editováno: 3. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Co třeba toto: Citace z návodu k vozu: "K ostříknutí světlometů dochází vždy po každém pátém ostříknutí čelního skla, pokud jsou zapnutá potkávací nebo dálková světla, po asi 1 s od přitažení páčky do polohy 5 ⇒ strana 48, obr. 42, a to po dobu cca 1 s." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Jasný, tohle vím, navíc to mám nastavený (na zkoušení) na každý druhý stisknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 skus to este raz vsetko prekontrolovat malo by to ist fakt mas vsetko ok zapojene .... nikde nemoze byt chyba?? skus viac krat ostrekovat alebo uprav na vag-u nie na kazde druhe ale skus to dat na povodne ostrekovane... kazde 5 te ci jake to je .. alebo niekde este popozeraj na Vagu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 S počtem ostřiků jsem zkoušel hejbat, vody jsem vystříkal snad 10 litrů. Zapojení je OK dle schématu. Silové vedení (motor, relé, pojistka)musí být správně - funguje při kontrole akčních členů a při "nuceném" připojení +12 V pro sepnutí relátka. Hlavně mě zajímá jestli se u faceliftu nezměnila ta propojka spínač světel - centrální řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Zapojení spínač světel-BSG je po faceliftu stejné jako před face... u spínače světel pin 11, na BSG konektor T6c (černá) pin 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak konečně to funguje!!!! Zákeřná chyba: přerušenej kablík (origo škoda!) v tý propojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.