pasat Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Už někdo zkoušel nandat osvětlené ovladače (kterýma se lamely naklápějí nahorů a dolů) ofuků v palubní desce ze Superba do Octavie II ? Mám je v Passatu a je to moc praktické a dobře to i vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Od nas z fora to ucite nikdo nema. Ani nikde na zahranicnich forech to neni. Spis to tam vubec nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ale na první pohled ty kolečka vypadají stejně - seženu někde z bouračky poškozené - na pokusy a uvidím. Vypadá to fakt efektně - za to by to stálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nenasla by sa fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 V octě je asi znáš... A Superbu vypadají takto : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Rekl bych ze ty postranni ze Supa jsou hodne podobne tem v oct. v palubce predfacelift, ale kdo to presne zmeri Editováno: 3. leden 2009, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já ti změřím šířku toho kolečka (mám je v Passatu ze Supa), ale spíš to chce vidět i vnitřek (úchyty, napojení, tvar atd) , aby to šlo vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak jsem to vyfotil, ale zapomněl změřit... A už se mně do garáže nechce - je tam venku hnus studenej. Zajedu v týdnu na vrakáč a něco seženu na pokusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 nechápem prečo sa tu rieši superb a passat, ked je to sekcia octavia a tie ofuky su na OII uplne ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 oni nechcu dat ofuky..ale len tie koliecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Nečte, tak neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Kolecka vypadaji hooodne podobne, takze by to jit mohlo! Zkus nejaky koupit a podivat se. Ja pokud budu s kamosem tak se taky podivam v jeho supu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak jsem projel vrakoviště na kladně a nikde momentálně nejsou, tak budu číhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak už jsem sehnal rámečky Superb a i Octavia II. Čekám až je pošta přiveze a udělám hokus pokus... Potom dám info. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jo dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dnes to vše přišlo a : "VONO TO PŮJDE !!!" A docela jednoduše! Nejdříve jsem myslel, že se přeinstalují ovládací kolečka a bude to OK. Jenže ty kolečka jsou v Superbu I širší o 2-3mm než v Octavii II. Takže jsem zjistil, že i ty kolečka se daji rozbrat a vyndat z nich jen osvětlení a že ofuky z Octavie II jsou již PŘIPRAVENÉ na osazení prosvětlení (a docela nechápu, že nám to ŠKODA a.s. nenabídla). Je tam uvnitř kolečka držák na diody, kolečko je uvnitř také z bílého plastu jako v Superbu kvůli prosvícení, zvnějšku kolečka je držák na kablíky a na ofuku samotném je zespodu i držák na konektor - no viz. foto. Dnes jsem osvětlil krajní ofuky = oba úspěšně a zítra zmáknu prostřední. Po víkendu mně přijde zadní ofuk ze Superba, tak ještě udělám i ten. Pak to vše nandám do auta a udělám finální fotky z auta. TAKŽE TO JDE : VLEVO JSOU DÍLY ZE SUPERBA I. A VPRAVO Z OCTAVIE II. : A ještě mně napadlo : Já jsem "kuchal" osvětlení LED z ofuků Superb, ale že by to šlo jen dodělat ? 2 zelené LED na 12V + kousek kablíku a konektor... Co - chytí se někdo realizace výroby? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Super prace sefe! Konecne neco zase uzitecnyho a k veci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dík. Hlavně je to překvapivě jednoduché a v noci dost efektní. Už se těším až to vše poskládám do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jo to jo...taky rad dodelam osvetleni co jde na aute. Takze pujdu i do tohodle. Kolik stoji ty ofuky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 pasat: good job Možná by se to dalo splašit na nějakým vrakovišti za lepší peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Na vrakáčích jsem to zkoušel, ale v okolí Kladna ani bagr (je to pro ně asi malej kšeft - celou palubky by prodali hned, ale jen ofuky nikde nemají...). Tak jsem pátral na netu a našel jsem je na AUKRU všechny 3 za 1000Kč+150Kč poštovné na dobírku. A vzhledem k tomu, že z toho použiješ jen "kablík se LED-kama", tak mně napadlo, že by to osvětlení mohl zkusit někdo vyrábět... Přídáno jedno foto: A nějaký odkaz na prodej ofuků Superb : http://www.aukro.cz/item527607387_vyusteni...oda_superb.html http://www.aukro.cz/item526751966_chrom_of...zeni_radia.html Editováno: 16. leden 2009, autor: pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Haaskyyy :palec2: :worthy co se tyka tech ofuku v superbu v to prostrednim dilu jsou podsvicene vsechny 4 kolecka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tam svítí taky jen ty kolečka, co se s nima naklapějí lamely ... (kolečka jsou svisle a mají na sobě bílé čárkování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Peknéé pasat-e, asi sa na to pozriem bližšie a skúsim to "len" dorobiť... A je už v octávke pripravená predinštalácia až k ofukom, teda len si tam pripojil tie konektory a svieti to, alebo je treba k tým ofukom priviesť káblik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.