Publikováno Leden 3, 200916 r Už někdo zkoušel nandat osvětlené ovladače (kterýma se lamely naklápějí nahorů a dolů) ofuků v palubní desce ze Superba do Octavie II ? Mám je v Passatu a je to moc praktické a dobře to i vypadá...
Leden 3, 200916 r Od nas z fora to ucite nikdo nema. Ani nikde na zahranicnich forech to neni. Spis to tam vubec nejde...
Leden 3, 200916 r Autor Ale na první pohled ty kolečka vypadají stejně - seženu někde z bouračky poškozené - na pokusy a uvidím. Vypadá to fakt efektně - za to by to stálo...
Leden 3, 200916 r Autor V octě je asi znáš... A Superbu vypadají takto : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54102
Leden 3, 200916 r Rekl bych ze ty postranni ze Supa jsou hodne podobne tem v oct. v palubce predfacelift, ale kdo to presne zmeri Upraveno Leden 3, 200916 r od Host
Leden 4, 200916 r Autor Já ti změřím šířku toho kolečka (mám je v Passatu ze Supa), ale spíš to chce vidět i vnitřek (úchyty, napojení, tvar atd) , aby to šlo vyměnit...
Leden 4, 200916 r Autor Tak jsem to vyfotil, ale zapomněl změřit... A už se mně do garáže nechce - je tam venku hnus studenej. Zajedu v týdnu na vrakáč a něco seženu na pokusy...
Leden 4, 200916 r nechápem prečo sa tu rieši superb a passat, ked je to sekcia octavia a tie ofuky su na OII uplne ine
Leden 4, 200916 r Kolecka vypadaji hooodne podobne, takze by to jit mohlo! Zkus nejaky koupit a podivat se. Ja pokud budu s kamosem tak se taky podivam v jeho supu.
Leden 5, 200916 r Autor Tak jsem projel vrakoviště na kladně a nikde momentálně nejsou, tak budu číhat
Leden 12, 200916 r Autor Tak už jsem sehnal rámečky Superb a i Octavia II. Čekám až je pošta přiveze a udělám hokus pokus... Potom dám info. Ahoj
Leden 16, 200916 r Autor Dnes to vše přišlo a : "VONO TO PŮJDE !!!" A docela jednoduše! Nejdříve jsem myslel, že se přeinstalují ovládací kolečka a bude to OK. Jenže ty kolečka jsou v Superbu I širší o 2-3mm než v Octavii II. Takže jsem zjistil, že i ty kolečka se daji rozbrat a vyndat z nich jen osvětlení a že ofuky z Octavie II jsou již PŘIPRAVENÉ na osazení prosvětlení (a docela nechápu, že nám to ŠKODA a.s. nenabídla). Je tam uvnitř kolečka držák na diody, kolečko je uvnitř také z bílého plastu jako v Superbu kvůli prosvícení, zvnějšku kolečka je držák na kablíky a na ofuku samotném je zespodu i držák na konektor - no viz. foto. Dnes jsem osvětlil krajní ofuky = oba úspěšně a zítra zmáknu prostřední. Po víkendu mně přijde zadní ofuk ze Superba, tak ještě udělám i ten. Pak to vše nandám do auta a udělám finální fotky z auta. TAKŽE TO JDE : VLEVO JSOU DÍLY ZE SUPERBA I. A VPRAVO Z OCTAVIE II. : A ještě mně napadlo : Já jsem "kuchal" osvětlení LED z ofuků Superb, ale že by to šlo jen dodělat ? 2 zelené LED na 12V + kousek kablíku a konektor... Co - chytí se někdo realizace výroby?
Leden 16, 200916 r Autor Dík. Hlavně je to překvapivě jednoduché a v noci dost efektní. Už se těším až to vše poskládám do auta
Leden 16, 200916 r Jo to jo...taky rad dodelam osvetleni co jde na aute. Takze pujdu i do tohodle. Kolik stoji ty ofuky?
Leden 16, 200916 r Autor Na vrakáčích jsem to zkoušel, ale v okolí Kladna ani bagr (je to pro ně asi malej kšeft - celou palubky by prodali hned, ale jen ofuky nikde nemají...). Tak jsem pátral na netu a našel jsem je na AUKRU všechny 3 za 1000Kč+150Kč poštovné na dobírku. A vzhledem k tomu, že z toho použiješ jen "kablík se LED-kama", tak mně napadlo, že by to osvětlení mohl zkusit někdo vyrábět... Přídáno jedno foto: A nějaký odkaz na prodej ofuků Superb : http://www.aukro.cz/item527607387_vyusteni...oda_superb.html http://www.aukro.cz/item526751966_chrom_of...zeni_radia.html Upraveno Leden 16, 200916 r od pasat
Leden 16, 200916 r Haaskyyy :palec2: :worthy co se tyka tech ofuku v superbu v to prostrednim dilu jsou podsvicene vsechny 4 kolecka ?
Leden 16, 200916 r Autor Tam svítí taky jen ty kolečka, co se s nima naklapějí lamely ... (kolečka jsou svisle a mají na sobě bílé čárkování).
Leden 17, 200916 r Peknéé pasat-e, asi sa na to pozriem bližšie a skúsim to "len" dorobiť... A je už v octávke pripravená predinštalácia až k ofukom, teda len si tam pripojil tie konektory a svieti to, alebo je treba k tým ofukom priviesť káblik???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.