Publikováno Leden 4, 200916 r Prosim o pomoc, uz dva krat za sebou mi vyvarilo vodu v aute (Fabia 1,4 MPi 50KW r.v. 2001). Ostal som dost prekvapeny, pretoze o auto sa staram. V lete som menil chladiacu kvapalinu v servise a tezaz neviem, ci mi tam toho nedali malo. Tiez som si vsimol, ze ked voda vrela v sustave a klucik bol zapaty, vobec sa netocil ventilator na chladici. Vie mi niekto pomoct ?
Leden 4, 200916 r v této sekci to nemá co dělat - tady se dávají návody - řešení problémů je v jednotlivých sekcích jako Fabia - motor, nebo servis zkontroluj pojistky na akumulátoru (pro vrtule je tam 30A) pokud jsou OK tak proměř vedení ke spínači na chladiči pokud je OK proměř (otestuj) vrtule
Leden 5, 200916 r Podla mna to môžu byť dve veci: tesnenie pod hlavou-pozri či nie je nádobka mastná špinavá či v zbytku vody nie je olej alebo v oleji voda. odišlo čidlo na chladiči. Upraveno Leden 5, 200916 r od vikino1
Leden 5, 200916 r mozno furt zavrety termostat a funguje len maly okruh ale skor je to tesnenie pod hlavou prasknute. uvari sa aj na mieste a volnobehu alebo len ked ho dujes do kopca a potom odstavis. skus to na mieste a sleduj teplotu hadic a zopatie ventilatora.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.