jepeto_613 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Prosim o pomoc, uz dva krat za sebou mi vyvarilo vodu v aute (Fabia 1,4 MPi 50KW r.v. 2001). Ostal som dost prekvapeny, pretoze o auto sa staram. V lete som menil chladiacu kvapalinu v servise a tezaz neviem, ci mi tam toho nedali malo. Tiez som si vsimol, ze ked voda vrela v sustave a klucik bol zapaty, vobec sa netocil ventilator na chladici. Vie mi niekto pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 v této sekci to nemá co dělat - tady se dávají návody - řešení problémů je v jednotlivých sekcích jako Fabia - motor, nebo servis zkontroluj pojistky na akumulátoru (pro vrtule je tam 30A) pokud jsou OK tak proměř vedení ke spínači na chladiči pokud je OK proměř (otestuj) vrtule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Presuvam do Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Podla mna to môžu byť dve veci: tesnenie pod hlavou-pozri či nie je nádobka mastná špinavá či v zbytku vody nie je olej alebo v oleji voda. odišlo čidlo na chladiči. Editováno: 5. leden 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 mozno furt zavrety termostat a funguje len maly okruh ale skor je to tesnenie pod hlavou prasknute. uvari sa aj na mieste a volnobehu alebo len ked ho dujes do kopca a potom odstavis. skus to na mieste a sleduj teplotu hadic a zopatie ventilatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.