perníkář Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Ahojte chlapáci, už několikrát se mi během této zimy stalo, že při startování se ozve z prostoru od motoru takový divný zvuk,jak ho přesněji popsat. Jako kdyby proklouzl klínový řemen, jenže před 14 dni byl klínový řemen měněn společně s napínákem... Nevím zdali by to mohl ještě způsobovat třeba alternátor, čině nějaká jiná závada na motoru vážně netuším poradíte? Editováno: 4. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 vážně netušíte oč by mohlo jít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Kdysi dávno sem něco takovího měl a na to pak odešlo ložisko od posylovače řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Myslím si, že to dělá startér. Když nastartuješ, tak se někdy může stát, že ten startovací pastorek nestačí zaskočit zpět do startéru a protočí se společně s motorem... Snad jsem to popsal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Jo,je to starter,mam ten samej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 díky díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 zdarec,nevite co by to mohlo byt, prijdu k autu a chci nastartovat a nic, jen tam neco cvakne a to je vse, ale nemel jsem vubec zadny problemy ze startem, akorad kdyz chci nastartovat a otocim klickem, tak probliknou vsechny kontrolky, a zacne lehce zhasinat a blikat kontrolka baterie. Baterku jsem mel dobrou a nevim, co by ji mohlo vybit, vzdyt u nas byli mrazi cca - 5 stupnu. Jeste me napada, jest-li nekde do motoru nenatekla voda, jelikoz stojim ze sikma, chlopal snih,primrzlo,zamrzlo a jeste k tomu foukal vetr primo do motoru, ze byl starter zamrzli??? stalo se to nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.