Publikováno Leden 4, 200916 r Ahojte chlapáci, už několikrát se mi během této zimy stalo, že při startování se ozve z prostoru od motoru takový divný zvuk,jak ho přesněji popsat. Jako kdyby proklouzl klínový řemen, jenže před 14 dni byl klínový řemen měněn společně s napínákem... Nevím zdali by to mohl ještě způsobovat třeba alternátor, čině nějaká jiná závada na motoru vážně netuším poradíte? Upraveno Leden 4, 200916 r od perníkář
Leden 4, 200916 r Myslím si, že to dělá startér. Když nastartuješ, tak se někdy může stát, že ten startovací pastorek nestačí zaskočit zpět do startéru a protočí se společně s motorem... Snad jsem to popsal dobře
Únor 21, 200916 r zdarec,nevite co by to mohlo byt, prijdu k autu a chci nastartovat a nic, jen tam neco cvakne a to je vse, ale nemel jsem vubec zadny problemy ze startem, akorad kdyz chci nastartovat a otocim klickem, tak probliknou vsechny kontrolky, a zacne lehce zhasinat a blikat kontrolka baterie. Baterku jsem mel dobrou a nevim, co by ji mohlo vybit, vzdyt u nas byli mrazi cca - 5 stupnu. Jeste me napada, jest-li nekde do motoru nenatekla voda, jelikoz stojim ze sikma, chlopal snih,primrzlo,zamrzlo a jeste k tomu foukal vetr primo do motoru, ze byl starter zamrzli??? stalo se to nekomu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.