Fire Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ahoj, mám oktu TDi 2001 climatronic a VAG napisal chybu: 01274 servomotor pretlakove klapky (V71) Chtěl bych se zeptat o co se jedná, jak moc velký je problém to opravit a jestli to má velký vliv na funkci klimy...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Měl jsem stejný problém. Je to snad jediné servo, které se dál poměrně snadno demontovat z boku pod kastlíkem. Já měl problém s kontakty, pomoci kterých se sleduje poloha klapky. Přitlačil jsem to k sobě a vše fachčí OK a bez závad. Nepomohlo by třeba základní nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jak se provádí základní nastavení přes VAG ???děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Ano, přes VAG. Klapky najedou do krajních poloh a systém si je zapamatuje. Editováno: 5. leden 2009, autor: nosal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 mel jsem kdysi neco podobneho.taky nejaka klapka.ale musela palubka ven i ten panel celej kolem climatronicu.strasny to bylo ta montaz.ale povedlo se.malo mista.vzadu uplne za climatronikem jsou ymslim dalsi 2 nebo 3 serva.a jedo z toho jsem menil.vic si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 zítra si nastavim zakladní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry929009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry937125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jak přesně udělat to základní nastavení ? se mi to nedaří přes vag v sekci klimatizace a pak dál ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Panstvo, klima mi fičí podstatně méně při normálním provozu (vzduch z venku) než u vnitřní cirkulace. Původně podezřelá klapka sání od motoru je vpoho - nevíte čím by to mohlo být ?.... než vyhledám diagnostiku. Editováno: 24. leden 2009, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Jak přesně udělat to základní nastavení ? se mi to nedaří přes vag v sekci klimatizace a pak dál ??? v sekci klimatizace zvolíš tlačítko základní nastavení a tam pak dáš 000 a spustíš - měl by jsi slyšet jak se jednotlivé klapky točí - pak zvolíš hotovo no a máš hotovo Editováno: 25. leden 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Panstvo, klima mi fičí podstatně méně při normálním provozu (vzduch z venku) než u vnitřní cirkulace. Původně podezřelá klapka sání od motoru je vpoho - nevíte čím by to mohlo být ?.... než vyhledám diagnostiku. to je normální, když jde z venku, vzduch bere přes filtr, když zevnitř, tak se bere vzduch z podpalubky pro všechny případy si zkontroluj kabinový filtr, jak je na tom, třeba ho máš už zacpanej Editováno: 25. leden 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jo, díky za tip, tohle jsem už udělal. Měl jsem na mysli opravdu podstatný rozdíl - i proti dřívějšku (jako by jel ventilátor na polovinu). Měl jsem posledních pár týdnů i problém s odmlžováním zadýchaných skel, což ještě před měsícem nebylo. Kupříkladu i při delší jízdě se mi podaří udržet čisté jen přední okno a větší část řidiče a spolujezdce, od zadních dveří dál je mlha....Prostě to nefachčí jak dřív. No, ten pylák stejně vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 v sekci klimatizace zvolíš tlačítko základní nastavení a tam pak dáš 000 a spustíš - měl by jsi slyšet jak se jednotlivé klapky točí - pak zvolíš hotovo no a máš hotovo zkusím, dám vědet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 4FA to je kod chybove hlasky,ktery mi zrejme nedovoli si uzivat vyhod klimatroniku behem leta.Nevite nekdo co s tim.Díky predem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.