Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já bych si tipnul, že jelikož by to byly okna z klasiku, že by za ně nemuseli na vrakáči chtít takovou gardu, jsou to obyč, tak by mohli být rádi, že se jich zbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Na tom zbavení těch oken něco bude asi moc drahé nebudou... Editováno: 7. leden 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já bych si tipnul, že jelikož by to byly okna z klasiku, že by za ně nemuseli na vrakáči chtít takovou gardu, jsou to obyč, tak by mohli být rádi, že se jich zbavy na vrakovisti stoji okno asi tak 500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 je to nejjednodušší a myslím i nejlevnější řešení jak se vyhnout problémům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) jenomže to o5 nic neřeší. prostě podle vyhlášky můžeš mít propustnost na předních bočních oken 70%. no a to má octa s tónovanýma oknama taky. takže budeš mít okno s fólií, ale bude stejně tmavý jako to tónovaný... jinak kdo je z okolí brna, tak prý LUGO má kdesi známost či co... Editováno: 7. leden 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pokud dáš okna obyč, tak ty tónovaný nejsou a tamby žádný problém být neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no podle mě problém bude, protože když na netónovaným okně dáš fólii s propustností 50%, tak to bude stejně víc, než může být. tak sem to jako myslel. že to prostě tak jako tak zatmavíš víc, než je dovoleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Přesně tak, legální je jen "lehký zatmavení" a to bude pořád jako by tam nic nebylo, ať už je to tónovaný z výroby, zafóliovaný nebo polepený tapetou z baumaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to je vysvětlení hodný vysokoškoláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to Kubiik: takže octa co má tónovaný skla z výroby má propustnost 70%? To by potom nemělo cenu dávat na ty přední skla žádný folie, protože to výjde nastejno, jak kdyby se dávaly na netónovaný skla folie se 70% propustností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Asi si kvuli technicky teda kupte OII classic, nebo Fabii HTP dzunior... Okna dozelena z vyroby nejsou na hranici propustnosti, ale nedelaji se zadne takove decentni folie, aby se to po nalepeni na ne stale dodrzelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Nasadil jsi tomu korunu,Davone... Co jinak? Pořád v očekávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dnes jsme byli po mesici zase na G a porad je covece tehotna... Ja uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jenomže to o5 nic neřeší. prostě podle vyhlášky můžeš mít propustnost na předních bočních oken 70%. no a to má octa s tónovanýma oknama taky. takže budeš mít okno s fólií, ale bude stejně tmavý jako to tónovaný...jinak kdo je z okolí brna, tak prý LUGO má kdesi známost či co... Jak to že to o5 nic neřeší,myslel jsem to tak a Standis zřejmě taky,koupit na vraku levný čirý okna a odjet s nima STK.Pochopitelně bez fólií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A nebo uplacet, uplacet, uplacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Mikl: Já sem reagoval na to, co napsal Standis: Nebo si kup rovnou clasiky a na ty si nech udělat folie a tyhle prodej a nemusíš nic přehazovat Ono ale měnit pro každou technickou okna se mi taky nechce. jak sem už psal, mám vytlumený dveře, takže mě vyjde skoro na stejno ty fólie strhnout a nechat je nalepit znova a nebo po každým přehození oken tlumit. ale kdo vytlumeno nemá, je to myslim dobrý rychlý a docela levný řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak to jo,s tím vytlumením to tak jednoduché není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Já si jen nedovedu představit ten humbuk a ten po takovéto rozpravě tady nastane dříve než se nadějeme. Uvědom te si, že pokud se PČR rozhodne (a potom co je tady a né jen tady psáno,tak to na 100% jejich zájem jen navýší) a jednoho dne se při svých nárazových kontrolních akcích (Kryštof) zaměří právě ny ty čelní skla, tak to buď odesere ten technik STK (když řeknete že to na STK prošlo) a i vy a nebo jen vy (pokud řeknete, že to máte až po STK). A už několikráte jsem Vás upozorňoval, nebuďte naivní, že by tyto a podobné stránky PČR (a jim podobné orgány) nemonitorovala! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 podle mě je to stejně jedno. poliši asi nejsou úplně dutí a když uvidí, že máš přední okna jak botu, tak tě ani nálepka s STK nezachrání. ale tady se PČR neřeší, tady se řeší technická. když buou chtít něco najít, vždycky si něco najdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Palo: Ty woe...nestraš s tim monitoringem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak já sem problémy s PČR a s fóliema za 1,5 roku zatím neměl a to mám i pruh na předním okně. po prvním flastru půjdou dolů a holt na mě bude zase pražit slunko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak fakticky vzato pokud nemají cajti ocejchovanej měřák, kterej objektivně vyplivne jednoznačný číslo, tak i když to bude černý jak bota, tak to bude čistě subjektivní názor bez jakékoliv právní hodnoty, kterej budou muset následně ve správním řízení prokázat a upřímně řečeno si nedokážu představit, jak to bude na místě zdokumentovávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 SKAJA - presne tak, zatim to takto je a nemam info, ze by v nejblizsi dobe meli nejaky meraky na propustnost nafasovat. Oni to vedi, prosto napriklad pri kontrole me nedavno si pouze rypnul jednou vetou na predni folie a dal neresil naprosto nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No oni někdy zkouší ledasco a spoustu lidí nezná svoje práva a jejich povinnosti, nebo se prostě s uniformovaným nechtějí radši zaplést, aby jim náhodou ještě něco nenašel a tak radši zaplatí a hotovo. Není to tak dávno, co několik takovýchle kauz dokonce bylo propíráno i v telce, viz měření v kterési obci soukromou firmou nebo eMPíci měřící a zastavující civilním autem. A drtivá většína lidí se nad tím vůbec nepozastavuje a prostě zaplatí, stejně tak jako spoustu lidí, když najde za stěračem lísteček od MP, tak tam dojde a dobrovolně se přizná. A nejhorší na tom je, že dokud na to nepoukáže televize nebo to někdo nedá k soudu, tak to nikoho nezajímá a nikomu to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Na tohle stačí obyčejná fotka automatem. i z té to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.