Publikováno Leden 5, 200916 r Kdo mi dá hlas, tak předem dík.. http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tuner/...ro-auto-mesice/
Leden 5, 200916 r Mám hlasovat pro červenou Octávku nebo jak? Jinou ŠKODU tam totíž nevidím nebo jsem slepej
Leden 5, 200916 r Mám hlasovat pro červenou Octávku nebo jak? Jinou ŠKODU tam totíž nevidím nebo jsem slepej Nevím jak ty,ale já se kouk kdo založil tohle téma Adam CZ...tak tam jsem hlasoval(ale i tak je to tam nejhhezčí kára )
Leden 5, 200916 r Mám hlasovat pro červenou Octávku nebo jak? Jinou ŠKODU tam totíž nevidím nebo jsem slepej Už to nehul . Tu stříbrnou oktu nevidíš?
Leden 5, 200916 r No tak jo! Dnes výjimečně jsem si to dal no...venku jsem snad tři hodiny odhraboval snih až mě z toho hrabe!!!
Leden 5, 200916 r No tak jo! Dnes výjimečně jsem si to dal no...venku jsem snad tři hodiny odhraboval snih až mě z toho hrabe!!!
Leden 6, 200916 r Autor máš ho tamto biele bmw je tvoje,však? cože ? přeci AdamCZ, stříbrná oktule.. edit: jinak díky fšem za hlas.. Upraveno Leden 6, 200916 r od AdamCZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.