Noe Vloženo 6. leden 2009 Vloženo 6. leden 2009 Ahoj chci se optat nedaval jste nekdo prevodovku 6Q z O1 nebo GOLF IV co se dava s motorem 96kW(ASZ) do fabie ? diky za kazdy info !!! Citovat
najmis Vloženo 6. leden 2009 Vloženo 6. leden 2009 zkušenost nemám,ale zajímá mě proč tam nedáš 6Q FRS=žádnej problém,špekulování,případné upravy atd..prostě tam sedne jak prdel na hrnec... Citovat
Noe Vloženo 6. leden 2009 Autor Vloženo 6. leden 2009 zkušenost nemám,ale zajímá mě proč tam nedáš 6Q FRS=žádnej problém,špekulování,případné upravy atd..prostě tam sedne jak prdel na hrnec... protoze ASZ s prevodovkou se mi vali doma a ma najeto 45tis km a 6Q z FRS to je tak na 15tis investice a ani nevim jak je dlouha prevodovka v FRS. obyc fabka s ATD (TDi 74kW) na 5tku pri 2000ot/min jede cca 102,5 Km/h pri 3000ot/min jede cca 155 Km/h a prevodovka z okty tady toci 2600ot/min (nevis jak je dlouhy to FRS ?) dikys Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.