Noe Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj chci se optat nedaval jste nekdo prevodovku 6Q z O1 nebo GOLF IV co se dava s motorem 96kW(ASZ) do fabie ? diky za kazdy info !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zkušenost nemám,ale zajímá mě proč tam nedáš 6Q FRS=žádnej problém,špekulování,případné upravy atd..prostě tam sedne jak prdel na hrnec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noe Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zkušenost nemám,ale zajímá mě proč tam nedáš 6Q FRS=žádnej problém,špekulování,případné upravy atd..prostě tam sedne jak prdel na hrnec... protoze ASZ s prevodovkou se mi vali doma a ma najeto 45tis km a 6Q z FRS to je tak na 15tis investice a ani nevim jak je dlouha prevodovka v FRS. obyc fabka s ATD (TDi 74kW) na 5tku pri 2000ot/min jede cca 102,5 Km/h pri 3000ot/min jede cca 155 Km/h a prevodovka z okty tady toci 2600ot/min (nevis jak je dlouhy to FRS ?) dikys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.