Dashen Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zasekl se mi klíč v zámku zpátečky Defend Lock. Nejde s ním otočit. Mohu si nějak pomoci sama - nebo musím přivézt technika k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zasekl se mi klíč v zámku zpátečky Defend Lock. Nejde s ním otočit. Mohu si nějak pomoci sama - nebo musím přivézt technika k autu? Odemceno nebo zamceno????zařazena rychlost???rok,typ,atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jj, par informacii dopln. Inak, obcas pomoze premazat zamok mazivom na zamky (grafitove), alebo je aj nejaka specialna "uvolnovacia" potvora, mne raz v servise s nou prestrekol prakticky nefunkcny zamok (nedal sa anio zastrcit kluc) a po chvilke to uz slapalo ako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khekar Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 namontovali jsme těch zámků několik a tento problém jsme řešili nedávno. Doporučuji zámek demontovat a odeslat do Zlína na opravu. Tam na to mají odborníky a náhradní díly. Nějaké mazání a jiné pokusy zámek oživit se může vymstít někdy v budoucnu a třeba mimo republiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ja som mal podobný problém na construkte, otočiť sa dalo ale kľúč vybrať ani za svet, Keď sa mi to už podarilo, vstrekol som doň silikónový olej a mám pokoj, to bolo už hádam aj pred troma rokmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.