Publikováno Leden 6, 200916 r Zasekl se mi klíč v zámku zpátečky Defend Lock. Nejde s ním otočit. Mohu si nějak pomoci sama - nebo musím přivézt technika k autu?
Leden 7, 200916 r Zasekl se mi klíč v zámku zpátečky Defend Lock. Nejde s ním otočit. Mohu si nějak pomoci sama - nebo musím přivézt technika k autu? Odemceno nebo zamceno????zařazena rychlost???rok,typ,atd???
Leden 8, 200916 r Jj, par informacii dopln. Inak, obcas pomoze premazat zamok mazivom na zamky (grafitove), alebo je aj nejaka specialna "uvolnovacia" potvora, mne raz v servise s nou prestrekol prakticky nefunkcny zamok (nedal sa anio zastrcit kluc) a po chvilke to uz slapalo ako nove.
Leden 27, 200916 r namontovali jsme těch zámků několik a tento problém jsme řešili nedávno. Doporučuji zámek demontovat a odeslat do Zlína na opravu. Tam na to mají odborníky a náhradní díly. Nějaké mazání a jiné pokusy zámek oživit se může vymstít někdy v budoucnu a třeba mimo republiku.
Leden 27, 200916 r ja som mal podobný problém na construkte, otočiť sa dalo ale kľúč vybrať ani za svet, Keď sa mi to už podarilo, vstrekol som doň silikónový olej a mám pokoj, to bolo už hádam aj pred troma rokmi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.