cosby Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 Dnes Testováno na Passatu 2006 s podobným vásledkem jako Vaša.Takže žadné předžhavování po otevření dveří Citovat
Luke288 Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 čemu se směješ, je to vážný !Poslední dobou mám už ale i vážný podezření, že by s tím mohla trochu svižnějc zatočit baterka. No 4 roky jsou 4 roky. máš pořád původní? já už mám druhou... Citovat
karlos3 Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 Tak až pojedu na Jarov k tomu známýmu,tak mu řeknu at mi to tam z manuálu ze kterýho jsem to četl o tom žhavení okopíruje a šoupnu to sem.......Fakt to tam o tom žhavení tak stálo.....Určitě bych si to jen tak nevymyslel. Citovat
Vaša Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 žhavil 1,9D ve felicii. ve schématech je i vedení ze dveří do motorovky ale jak jsem psal předtím u Octavie I do r.v. 2001 to není fyzicky možné protože enní žádné spojení mezi dveřmi/komfortkou a motorovkou / žhavícím relé. Citovat
mattyy Vloženo 13. leden 2009 Vloženo 13. leden 2009 Mám Passata 2,0 TDi.Otevřu,sednu,zapnu klíč,žhaví cca do 5 sek.(při -8) a startne nadrc(neudělá snad ani otáčku) Taky mam pastiku, zhavim cca 3 sec a tez na drc Citovat
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Vloženo 13. leden 2009 Dnes jsem se na to zaměřil a je to opravdu i v době největších mrazů během dvou sekund takže fakt pohoda! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.