Martin Zwierzyna Vloženo 9. leden 2009 Vloženo 9. leden 2009 Caute,nevite kde bych mohl najit navod jak rozebrat spodni cast palubovky a pripadne kde najit 12V abych si tam mohl napojit neony k pedalum a spolujezdci? Diky moc,hledal jsem vsude mozne,ale nemuzu to nikde najit Citovat
cartmanko Vloženo 9. leden 2009 Vloženo 9. leden 2009 paluboku rozoberes tak ze pozries kde su sroby a montazne navody su tu asi x krat a 12V najdes na poistkach aj trvale aj spinane. a za neony vraj v cechach beru body. Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2009 Vloženo 9. leden 2009 paluboku rozoberes tak ze pozries kde su sroby a montazne navody su tu asi x krat a 12V najdes na poistkach aj trvale aj spinane. a za neony vraj v cechach beru body. :smich: Ale on chce neony namontovat do INTERIERU: Citovat
grief Vloženo 20. Duben 2009 Vloženo 20. Duben 2009 Ja vzal 12V ze zasuvky za rucni brzdou:) a sviti mi nozky do aleluja i kdyz abych pravdu rek svitil jsem si stim max 5x Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.