mato 5 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Čaute chalani, prosím Vás neviete niekto, kde je čidlo ESP, potrebujem ho vymeniť, nové už mám, ževraj štandardne býva za palubnou odkladacou skrinkou pred spolujazdcom, skrinku som vymontoval a nič. (Octavia 2001,66kw,automat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ESP je jen snímač.Čidla jsou o kol.Bývá na volant.tyči,na centrální rouře,podle roku a typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 má tam napsáno O1, 2001, automat, 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Já vím,ale už jsem ho viděl tam i tam a byl to stejný rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.