kali Vloženo 10. leden 2009 Vloženo 10. leden 2009 dneska mi pri jizde nad 60 zacalo vrzat v pravem prednim kole pokud jedu pod 60 tak to nedela je to takovej ostrej zvuk jak utrzena desticka ale ty jsou v pohode Citovat
paulmack Vloženo 10. leden 2009 Vloženo 10. leden 2009 Pravděpodobně se ti dostalo zrnko posyp. materiálu mezi destičku a kotouč,nebo někam tam okolo. Citovat
kali Vloženo 11. leden 2009 Autor Vloženo 11. leden 2009 to by prece delalo porad a ne jen nad 60 km Citovat
p2p Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 No mne neco takoveho delalo na 60 a vic jako by tam neco vrzalo.... Bylo to vymene loziska tak jsem to nechal tak. Zhorsovalo se to zkousel jsem vsechno... Dotahnout brzdy kotouc atd a nakonec to bylo lozisko. Melo vuly... Po vymene vse OK. Mikdo z nas to ale nechapal.... Citovat
juro sdi Vloženo 11. leden 2009 Vloženo 11. leden 2009 Ked to reaguje na vyssiu rychlost,bude to suvisiet s odstredivou silou.Co napriklad roztrhnuta spona na manzete(hned za nabojom) Citovat
kali Vloženo 11. leden 2009 Autor Vloženo 11. leden 2009 tak bezva je to utrzene plastovej kryt a mlati pri vetsi rychlosti o silnici to je mi ale zavada ale diky za rady Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.