kali Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dneska mi pri jizde nad 60 zacalo vrzat v pravem prednim kole pokud jedu pod 60 tak to nedela je to takovej ostrej zvuk jak utrzena desticka ale ty jsou v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pravděpodobně se ti dostalo zrnko posyp. materiálu mezi destičku a kotouč,nebo někam tam okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 to by prece delalo porad a ne jen nad 60 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No mne neco takoveho delalo na 60 a vic jako by tam neco vrzalo.... Bylo to vymene loziska tak jsem to nechal tak. Zhorsovalo se to zkousel jsem vsechno... Dotahnout brzdy kotouc atd a nakonec to bylo lozisko. Melo vuly... Po vymene vse OK. Mikdo z nas to ale nechapal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ked to reaguje na vyssiu rychlost,bude to suvisiet s odstredivou silou.Co napriklad roztrhnuta spona na manzete(hned za nabojom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tak bezva je to utrzene plastovej kryt a mlati pri vetsi rychlosti o silnici to je mi ale zavada ale diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.