Publikováno Leden 11, 200916 r Chlapy mám otázku, možná blbou, ale chci se jen ujistit. Jdou seřidit vstřikovače na 81kW?? nebo se měníí?? A jestli jdou tak jak?? Díky
Leden 11, 200916 r Vzdyt jsem ti tady pred par dny vse rekl.A domlouval jsis vymenu prave onech trysek a prestavby vstrikovacu na 81KW nebo vic... :feve:
Leden 11, 200916 r Autor Jo jo já vím, já to chci vyměnit taky . To se neboj, jen by zajimalo vis jestli jde seridit tlak na těch origo ,, chci byt jen chytřejšííí,, Upraveno Leden 11, 200916 r od LuksaRS
Leden 11, 200916 r Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich.
Leden 11, 200916 r Autor Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. Přesně taak,, protože sem zjistil že mám trojku v háji i čtverku .. A proto chci dát novéé
Listopad 15, 200915 r Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. prosím a na kolik vyjde takové srovnaní tlaků nebo výměna vstřiků motor asv 1,9 81kw rv.2001
Listopad 16, 200915 r prosím a na kolik vyjde takové srovnaní tlaků nebo výměna vstřiků motor asv 1,9 81kw rv.2001 up,
Listopad 19, 200915 r Chlapy mám otázku, možná blbou, ale chci se jen ujistit. Jdou seřidit vstřikovače na 81kW?? nebo se měníí?? A jestli jdou tak jak?? Díky tak teda ani ja nevim jestli jdou seridit zatim jsem to nikde nevycetl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.