LuksaRS Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Chlapy mám otázku, možná blbou, ale chci se jen ujistit. Jdou seřidit vstřikovače na 81kW?? nebo se měníí?? A jestli jdou tak jak?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Vzdyt jsem ti tady pred par dny vse rekl.A domlouval jsis vymenu prave onech trysek a prestavby vstrikovacu na 81KW nebo vic... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuksaRS Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Jo jo já vím, já to chci vyměnit taky . To se neboj, jen by zajimalo vis jestli jde seridit tlak na těch origo ,, chci byt jen chytřejšííí,, Editováno: 11. leden 2009, autor: LuksaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuksaRS Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. Přesně taak,, protože sem zjistil že mám trojku v háji i čtverku .. A proto chci dát novéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tlak budes mit otestovanej na vstrikovacich pri vymene...Mame na to tester..dulezite je aby se otviraci tlak srovnal na vsech vstricich. prosím a na kolik vyjde takové srovnaní tlaků nebo výměna vstřiků motor asv 1,9 81kw rv.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Zdarec taky by mě zajímalo na kolik to vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 prosím a na kolik vyjde takové srovnaní tlaků nebo výměna vstřiků motor asv 1,9 81kw rv.2001 up, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 7400,- kompletne. New trysky dle domluvy lze i sportovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 7400,- kompletne. New trysky dle domluvy lze i sportovni. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Chlapy mám otázku, možná blbou, ale chci se jen ujistit. Jdou seřidit vstřikovače na 81kW?? nebo se měníí?? A jestli jdou tak jak?? Díky tak teda ani ja nevim jestli jdou seridit zatim jsem to nikde nevycetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Seřídit jdou, ale dejte to odborníkovi a nešťourejte do toho čemu nerozumíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.