Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak mě se třeba nelíbila 2 a 4 :feve: Iveta byla podle mě nejhezčí a je moc dobře, že vyhrála :palec2: velká gratulace!!!

Také se přidávám ke gratulaci, moc se mi líbila a tipoval jsem ji na Miss 2009. :palec2::palec2:

Přál sem to č.10 ............

Pluto:Gratulace :palec2:

Gratuluju. Kočka to je :kol-18:

také gratuluji, pěkná holčina to je, ale já to přála č.10

Ale zase víme proč vyhrála :D

Tak a ted bys mel kazdemu, kdo poslal hlas, dat na svoji segru cislo mobilu ;) A muzes zacit u me :D;)

Martinoslav: že bys ji chtěl popřát osobně vid? :smich:

No samozrejme ;) Moc rad ;)

Těch seznamovaču bude asi vic,vid? Ale neboj...ona za chvilku na nikoho nebude mít čas :)

Hele neznáš Jakuba Bystřického? Měl by to být Tvůj kolega.Chodí k nám do fitka :)

Mne se libily vsechny ! ;)

Pluto: congratulations -_-

MichalF: že by nám tím Michal něco naznačoval :smich:

Mě se od začátku líbila sedmička - blonďatá, vlnité vlasy, prsatá :-)

Míšo: Tobě se líbi každá co má prsa a nohy,vid? :smich: Jinak blondsky dnes už neletí :feve:

Já si na blondsky a kozaté taky nepotrpím, už ne, ale z těch co tam byly mě jako jediná, nebo jedna z mála, zaujala...

Ale někde jsem četl že i když holkám neni moc roku tak hodně z nich prodělali plastické operace.Víte něco o tom?

Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl.

Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí :disgust:

Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek :(

Romariooo: Jakuba samozrejme znam ;) A co v tom fitku dela? Umejva zpoceny cinky? :Dlol;)-_-

Martinoslav: néé! Podává mi ručník kol5 náhodou to je fajn kluk! :palec2:

Ja jsem si delal srandu ;) Kuba je hodnej kluk, to souhlasim -_-

Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl.

Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí :disgust:

Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek :(

Máro, tohle byla konkurence Miss ČR :) její prezidentka je Michaela Maláčová, nikoliv Zapletal :) co sem koukal, tak minimálně dvě tam včera měly uměly prsa, nic moc pohled :feve:

• Autor

Všem za segru děkuji za podporu. Jink doplním, že segra neabsolvovala žádnou plastiku a Česká MISS není Zapletalovo, ale Maláčové. Zapletal má MISS České republiky :-)

No ty bláho, tak to velká gratulace. To se nestává často, že by měl člověk MISS "takhle ve svém okolí" ;)

Velká gratulace,můžeš být pyšný na sestru :palec2:kol5:clap:

jako každý velká gratulace

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.