Přejít na obsah

marcush

Uživatel
  • Počet příspěvků

    233
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli marcush

  • Narozeniny 18.4.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

797 zobrazení profilu

Oznámení marcush

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak tohle je perfektní věc. Klobouk dolů. Co to máš za navigaci? Můžeš mi na ní dát link? Koukal jsem na DealExtreme a do všech, který tam jsou je nutno ještě doinstalovat navigační soft. Tak mě zajímá, jak to pak funguje a jak jsi spokojen. Díky.
  2. S 1.6 TDI CR DPF mám najeto teprve 2500 km, ale zatím jsem velmi spokojen a mile překvapen, jaký je to rozdíl v kultivovanosti oproti 1.9 TDI. Výkonově je to stejné, 1.6 TDI mi přijde o něco pružnější, ale je pravda, že se musí víc točit. Zatím fakt spokojenost.
  3. Tak očividně se něco děje. Stále jezdím po mladoboleslavský dálnici a už dobře týden jsem neviděl ani jednu FII FL. Buď mám smůlu, nebo hoši z Bolky přestali "čeřit vodu" A to jsem běžně na úseku Černý Most - Brandýs nad Labem potkával 2-3 za jednu cestu.
  4. marcush

    Fabia II RS

    Vyzkouším, uvidíme, jestli z toho vyleze kloudné foto. Ten R by dneska šel, ale přiznám se, že mě to vůbec nenapadlo.
  5. marcush

    Fabia II RS

    Dneska jsem potkal facelift Rooma na D11. Jel stejným směrem, takže jsem měl dost času si ho prohlédnout. Na R10 jsem pak potkal tři facelift FIIC. Za jízdy se fakt blbě fotí a jezdím sám.
  6. marcush

    Fabia II RS

    2Blacky26: Prohánějí se faceliftované HB i combi, tak proč ne RS? A tuhle barvu jsem na FII ještě neviděl, v nabídce není a tuším, že ani ve fleetových barvách.
  7. marcush

    Fabia II RS

    Toto jsem viděl v pátek na D11 směrem na Prahu. Stejná barva, bílá střecha, jela hodně rychle. Bohužel jela v protisměru, takže jsem neviděl předek, ale je možný, že jsem videl nový RS. Jinak FII po faceliftu potkávám na D11 hodně často.
  8. Nad tím přemýšlím. Jak vybrat tu nejvhodnější pružinu. Nemáte někdo nějaký tip? Díky.
  9. Já do toho jdu určitě. Super věc. Pokud se někdo odhodlá k hromadné objednávce, přidám se. Pokud ne, seženu si to po vlastní ose.
  10. Já si nemyslím, že to moc řeší. Zpátečka, vrzání plastů a repro jsou ptákoviny, který se dají vyřešit. Ale volant (mimochodem tuto vadu mám taky, po každý garančce je to ok a pak se to vrátí, auto očividně není stavěný na ty naše zku*vený silnice (tuhle jsem vletěl večer do neoznačený díry, potkat někoho kdo má na starosti značení a opravy, ukopal bych ho)) a čidla a hlavně zatékání do auta v pohodě nejsou. Sice je to "jen" Fabka, ale pořád je to auto za 400 tis. a tohle by se dít nemělo. Není to Dacie nebo Lada, tam bych to pochopil. A souhlasím, stačí být slušnej, ale ráznej.
  11. No ty bláho, tak tohle bude chtít opravdu pevný nervy. Máš z těch oprav/prohlídek nějaký protokoly? Nebo to bylo jen per huba "My se na to podíváme a opravíme?". Stalo se mi, že i takto chtěli opravu řešit, což je děs. Reklamoval bych dál a pokud nebudou ochotni to řešit, tak bych si stěžoval přímo ve Škodovce, pak na to prej přijedou borci přímo od nich. Mám podobnou zkušenost (sic ne osobně) s OII 4x4. Jedna z prvních. Neustálý problémy, neustálý reklamace. Auto bylo víc v servisu než doma. Nakonec, po urgencích, naléhání atp. auto dali do kupy a slouží doteď. Ale byl to boj. Pokud nepomůže ani trvat si na svém a dokola reklamovat neodstraněné závady, mohla by pomoci ČOI.
  12. 2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře. Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu?
  13. 2drag84: Já předpokládám, že kufr půjde i nadále zavřít tím gumovým madlem, co visí na dvšřích zevnitř, akorát bude třeba vyvinout více síly.
  14. K zavření bude asi nutné vyvinout větší sílu, ale nejlepší bude vyzkoušet si to každý sám, aby člověk poznal, jak moc mu to bude nebo nebude vadit. Já do toho jdu, líbí se mi to.
  15. 2Dodo-Kolín: Nechci tady rozvádět OT. Je to na delší debatu. Ale nemyslím si, že ČT plní úlohu, kterou by měla plnit. A když do toho připočtu pana ředitele, poplatky, reklamy a programové složení, tak mi to vcelku pije krev. A definitivně mě dožralo, když v pátek rozdělili Kmotra na dvě části. A to není první ani poslední film, u kterého to udělali, zcela zbytečně. Ale zpět k tématu...
×
×
  • Vytvořit nový...