Dakie Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak mě se třeba nelíbila 2 a 4 Iveta byla podle mě nejhezčí a je moc dobře, že vyhrála velká gratulace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Také se přidávám ke gratulaci, moc se mi líbila a tipoval jsem ji na Miss 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Přál sem to č.10 ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pluto:Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Gratuluju. Kočka to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 také gratuluji, pěkná holčina to je, ale já to přála č.10 Ale zase víme proč vyhrála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak a ted bys mel kazdemu, kdo poslal hlas, dat na svoji segru cislo mobilu A muzes zacit u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Martinoslav: že bys ji chtěl popřát osobně vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No samozrejme Moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Těch seznamovaču bude asi vic,vid? Ale neboj...ona za chvilku na nikoho nebude mít čas Hele neznáš Jakuba Bystřického? Měl by to být Tvůj kolega.Chodí k nám do fitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 http://revue.idnes.cz/ceska-miss-lutovska-...050_lidicky_ved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mne se libily vsechny ! Pluto: congratulations MichalF: že by nám tím Michal něco naznačoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mě se od začátku líbila sedmička - blonďatá, vlnité vlasy, prsatá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Míšo: Tobě se líbi každá co má prsa a nohy,vid? Jinak blondsky dnes už neletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já si na blondsky a kozaté taky nepotrpím, už ne, ale z těch co tam byly mě jako jediná, nebo jedna z mála, zaujala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ale někde jsem četl že i když holkám neni moc roku tak hodně z nich prodělali plastické operace.Víte něco o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl. Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Romariooo: Jakuba samozrejme znam A co v tom fitku dela? Umejva zpoceny cinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Martinoslav: néé! Podává mi ručník náhodou to je fajn kluk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ja jsem si delal srandu Kuba je hodnej kluk, to souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl.Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek Máro, tohle byla konkurence Miss ČR její prezidentka je Michaela Maláčová, nikoliv Zapletal co sem koukal, tak minimálně dvě tam včera měly uměly prsa, nic moc pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Všem za segru děkuji za podporu. Jink doplním, že segra neabsolvovala žádnou plastiku a Česká MISS není Zapletalovo, ale Maláčové. Zapletal má MISS České republiky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No ty bláho, tak to velká gratulace. To se nestává často, že by měl člověk MISS "takhle ve svém okolí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Velká gratulace,můžeš být pyšný na sestru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jako každý velká gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.