Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Aspon tady nejsem sám kterému to neni jasny! Otázka: Je to i pro TDi? Odpověd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Platiš oběd a dvě Plzně Olfiku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 si ze me delas ( ! ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 hade, bacardi s colou na tebe pockej, neodjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 a kterej myslíš, že mám já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 A co rikate na to dat tam jen pruziny Eibach? http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-e...ine-1-4-1-6.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 já říkám, že špatný. nebude to v symbióze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) a kterej myslíš, že mám já? Luke to byla reakce na muj prispevek nize ? jsem dneska jeste jednou koukal na web skodovky do prislusenstvi na ten sportovni podvozek a zarazilo me tam ze pisou- nedoporučuje se v kombinaci se sériovým sportovním podvozkem co to jako je? takze kdyz mam seriovej tak je tam neco jineho ? A kdyz bych zkombinoval tyhle dva tak je to jeste niz nebo to tam nejde nacpat? Jesli jo tak ja nevim, mas dokupovanej z prislusenstvi nebo mas auto s tim objednane ? Podle toho popisu to vypada ze je mezi nimi rozdil. Proto to resim, me uz prislo auto snizene. Editováno: 20. Březen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ne, nějak mi tam vypadla citace romana, kdy se ptal, jestli se na 1.9TDI vůbec dělá. já měl auto origo na 16kách, takže mám ten z příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Je velky rozdil mezi sportovnim podvozkem 1.6FSI sedan a 1.6FSI combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 neriskoval bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jsem dnaska jeste jednou koukal na web skodovky do prislusenstvi na ten sportovni podvozek a zarazilo me tam ze pisou- nedoporučuje se v kombinaci se sériovým sportovním podvozkem co to jako je? takze kdyz mam seriovej tak je tam neco jineho ? A kdyz bych zkombinoval tyhle dva tak je to jeste niz nebo to tam nejde nacpat? Ja si myslim, ze to mysli tak, ze se nedoporucuje cpat na RSku, ta by mela mit ,,seriovy sportovni podvozek" Zkousim ted na netu hledat ty podvozky od skody. Jinak jak jsem koukal do ETKY, tak jsem z toho uplny magor, je tam tolik pruzin pro vozidla se snizenym podvozkem a maji ruzne barvy, tak nevim jestli se lisi jen tema barvama nebo co, nevite nedko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 kura patnáctku za sportovní podvozek nedám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ty proužku na pružinách označujou jejich charakteristiku mam pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 kura patnáctku za sportovní podvozek nedám.. Ale že by ho na tu hustou osmnáctku bylo potřeba, co? No ale patnáct je fakt moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Taky mi prijde tech 15 moc. Kluci je to vazne tak zly, kdyz se tam daji jen pruziny?? Co je nejvetsi neduha toho, kdyz tak dam jen sportovni pruziny? Zadek bude skakat, ptz si nebude rozumet s tlumici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Drobne srovnani vysky RS a vysku OII s original sport podvozkem. POkud zitra potkam na srazu Skaju namerime to metrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To je minimální rozdil mezi RS a pseudo RS vid? Pamatuju jak jsem stál na škodahome vedle Doli a zas až tak znatelnej rozdíl to nebyl.Mám R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To neni pseudo RS Romane. To je OII se sportpaketem a originalnim sportovnim podvozkem. OII RS je oproti serii pry -20mm a ten sport.podvozek je -30mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ted jeste koukam do technicaku pac resim jak zapsat 18" do technicaku, ze vyska vozidla je 1485 a na konci v poznamkach mam *31 - 1449 - pri sportovni vysce perovani takze minus 36 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ol@f myslím, že Hrabe niečo také zapisoval, spýtaj sa jeho náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Mě by spíš zajímalo jestli někdo z Vás nemá na autě jen sportovní pružiny? Chci to auto dostat k zemi a 16 tis se mi za sportovni podvozek davat nechce Editováno: 30. Březen 2009, autor: Krejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja jsem taky rozhodnuty nakonec tak supnout jen pruziny HR. A pak se casem uvidi, treba nasetrim pak aji na tlumice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Kde si sehnal HR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tenhle postup nechápu. OII není auto za pár desítek tisíc, kde by se nevyplatilo připlatit za kvalitní, vyzkoušenej podvozek, kterej je přesně navrženej a spočítanej. lidi co dávali jenom pružiny (nikoliv na OII) říkali, že oproti kombinaci s tlumičema je podvozek zbytečně tvrdej a poskakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.