herrkomisar Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zdravím všechny,můj problém je ten že ted v zimním období kdy je na silnici ujetý sních,a s ním spojené hrboly,mi začalo bouchat v předních kolech,chtěl bych poprosit někoho z vás zda mi poradí,jestli to jsou už špatné tlumiče,nebo jen nějaké uložení tlumičů?ložisko?je to zvuk jako by byla nekde nějaká vůle.připadá mi že je to až někde nahoře na vrchu tlumiče,nevím.za každou radu budu rád a děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zajeď na jakékoli STK a popros je ať ti s tím "zatřepou" , že máš pocit že tam něco bouchá. Je to nejjednodušší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 To bouchání nahoře může dělat horní uložení tlumičů. Jak už je trochu vytahaný, tak vznikne vůle a bouchá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zajeď na jakékoli STK a popros je ať ti s tím "zatřepou" , že máš pocit že tam něco bouchá.Je to nejjednodušší řešení. Prosim te, a kolik takova navsteva STK stoji? Potrebuju si taky neco overit. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 U nás to chlapi dělali zadarmo, ale když přijedeš s flaškou, tak se přece nebudou eklovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Prosim te, a kolik takova navsteva STK stoji? Potrebuju si taky neco overit. Dik. Nějaké malé všimné, zlepšuje to náladu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Rozumíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nazdárek. měl jsem stejný problém a byly to silentbloky stabilizační tyče přední nápravy . Vůle v kole žádná, pouze při přejetí hrbolu to bouchlo. stačí malá vůle a projeví se to nepříjemným zvukem. Oprava za pár korun. CCa 80 Kč za jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.