vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 přidána anketa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak jsem taky hodil zimni foto... umelecky dojem nevim, ale zimni tematika to tedy je Pro ty co by snad nevedeli, jedna se o Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak jsem taky hodil zimni foto... umelecky dojem nevim, ale zimni tematika to tedy je Pro ty co by snad nevedeli, jedna se o Fabii super, rozhodně to je zase úplně jiná fotka než ostatní a hlavně konečně někdo mimo řady OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to je další věc, byl bych rád, kdyby se letos zapojilo víc Fabulí, Růmů a Supíků!!! chce to nějakou propagandu...!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kdybys každýmu za fotku nabídnul těch 50kč to by bylo hned fotografů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to je pravda Ádo... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to je další věc, byl bych rád, kdyby se letos zapojilo víc Fabulí, Růmů a Supíků!!! chce to nějakou propagandu...!!!! za 50,- se s mojí FII připojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 bezva bezva... snad se nám nakonec soutěž pořádně rozjede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ale asi jsi mě nepochopil dobře? Já se připojím, ale když Ty mi dáš těch 50,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak nám zase parádně sněží, tzn. že jestli to rychle neroztaje tak bude i doufám pěkná zimní fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 My tu měli ráno krááásně nasněženo.. a tet už neni po sněhu ani památky.. mam v plánu udelat nakou noční fotku na sněhu, ale když není sníh, tak to je špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Přijeď ke mě, tady je na rozdávání a pořád přibývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak Mikl hodil rukavici.... pratele.... to je mazec!!! super Mikle...!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak je to super, ale kto nevie triky vo Photoshope tak také fotky nebude mať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Doli 0.00 Kč - volné startovné ViktorMPI 50.00 Kč Dastax 50.00 Kč Mikl 50.00 Kč AdamCZ 50.00 Kč Pentadius 50.00 Kč Abado 50.00 Kč theFrigo 50.00 Kč crake 50.00 Kč Skaja 50.00 Kč Lubinob 50.00 Kč Garrett 50.00 Kč ------------------------------------------------- celkem 550.00 Kč seznam přihlášených soutěžícíh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak nakonec se pár lidí sešlo...zezačátku to vypadalo hůř, možná začíná polevovat krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no není to zatím žádná sláva! ale do konce března je ještě dost času! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ... a venku plno sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Když se kouknu na soutěžní fotky tak se to spíše zvrhlo ve VT roku. Nebo je těch efektů docíleno nějakou fotografickou metodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Hele Pavle, jak mám udělat abych tam měl celou fotku a nee nějakou zmenšeninu na 92%? Nemůžeš mi ji upravit, v čem to děláte? Mám sice photo-paint 11, ale neumím s ním moc pracovat edit: tak mám PP 11 Editováno: 17. Únor 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak nic, už jsem to udělal, sice metodou pokus - omyl, ale konečně tam mám důstojnou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 možná změníme na další etapu pravidla a fotky se budou vkladát tak jak vylezou z foťáku... co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No to je neproviditelné.., pač když vyfotim fotku 10MPx, tak bez úpravy v PC (rozlišení) by tu byly pěkný bilboardy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Někomu by se to líbit nemuselo, ale já bych byl pro, pouze upravit velikost a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.