TomasB Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Také přístup nj, to ale ona sama od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já si na tchýni nemůžu stěžovat.Dřív když jsem bydlel s nima to byl záhul,ale už čtyři roky mám svůj domek tak je pohoda.Aspon pohlídá děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 a vite jak se ma pohrbit tchyne...???? Do pasu, aby se mohla starat o hrob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Zemřela mi tchýně,dnes má pohřeb........můžete jí zahrát na Vašem rádiu písen od P.Vítka-Mám rád vůni tvý kuže.....děkuji.... patrně se najde řada dalších,jako tchýně a uzený,nejlépe studený.... čert byl kurwa,že si jí nevzal dříve........již 7 let klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 já teda žádnou tchýni nemám...a nějak se na to v nejbližší době ani nechystám..(zaplať pánbůh)....ale většinou působím na rodiče jako hodný, milý a sympatický klučina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak já si na skorotchýni taky stěžovat nemůžu.máme hezkej vztah. Já měl teda vždy štěstí na skorotchýně, měli mě pomalu raději jak moje holky a byl jsem u nich jako doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) To rtg61 + Sejis: jj koukám, že také rádi "jemný" humor To Krtek6 + Standis : no a proto jste si mohli koupit nové auto, že? Skorotchýně vás měla tak ráda, že koupila autí. Já to úplně slyším: ještě že si ta naše káča pitomá našla tak šikovnýho chlapa To že každej už máte 5-té auto, to už skoromaminky neví Editováno: 15. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Moje tchýně je super...ano je to divný ale je :-)......ještě než byla ofiko tchýně, tak už mi dovolila bejt u ní jako doma...dostal jsem i klíče od baráku....hlavně v ledničce jsem se mohl a můžu do teď pohybovat jako doma :-). A bydlí v přijatelný vzdálenosti.....10 km....takže na případný obídek to nemám daleko :-)... Jo a finančně se podílela na pořádání svatby...co víc si přát...že :-) Editováno: 15. leden 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To rtg61 + Sejis: jj koukám, že také rádi "jemný" humorTo Krtek6 + Standis : no a proto jste si mohli koupit nové auto, že? Skorotchýně vás měla tak ráda, že koupila autí. Já to úplně slyším: ještě že si ta naše káča pitomá našla tak šikovnýho chlapa To že každej už máte 5-té auto, to už skoromaminky neví tak kdyby mi koupila nový auto, to bych jí měl ještě raději , ale bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Musím také přiznat že moje tchýně je pěkná K....a. To i to uzený je málo studený!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já mám tchýni vcelku v pohodě vidíme se 3-4x za rok tak se to dá vydržet. A pak mám ještě jednu skoro tchýni (babička manželky) a ta je milionová je jí 74 pořád maká je aktivní, jezdí s námi na výlety, občas pohlídá prcky (s tím máme celkem problémy já mám rodiče 300km a manželka 150km babička je taky 150km). Takže já to beru jako OK, mohlo být o hodně hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Panove budte radi za to co mate, vzdycky muze byt hure Ale je pravda, ze tchyne si clovek nevybira je to otazka haluze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To Krtek6 + Standis : no a proto jste si mohli koupit nové auto, že? Skorotchýně vás měla tak ráda, že koupila autí. Já to úplně slyším: ještě že si ta naše káča pitomá našla tak šikovnýho chlapa To že každej už máte 5-té auto, to už skoromaminky neví A)auto nový není..je jetý B)auto mám teprv druhý...jsem v robotě těprv něco málo přes rok..snad si nemyslíš, že beru miliony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no, tchnýni zatím nemám, ale ta skoro tchýně je suprová... naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja mam tchyni libovou, v zivote nerekla pul slova na nas vztah, ci cokoli jineho, na vychovu, proste nic! Respektuje nase soukromi, ikdyz bydli cca 5 km od nas a kdyz ma prijit na navstevu, vzdy se pta zeny, zda mi to nebude vadit a nechodi moc brzy, protoze vi, ze dopoledne spim (kvuli praci). A jeste k tomu vsemu nam vari, hlida dite a dela co nam na ocich vidi. Proto jsem nikdy nepochopil, proc je tolik spatnych vtipu na tchyne, ale opet je to na cloveku! Pred rokem na Vanoce mi nabidla tykani, ze se zname 8 let a ze by ji to potesilo. Nejdrive mi to neslo pres pysky, ale pak jsem to rozjel a dnes s tim nemam problem ... Proste lepsi to asi byt nemohlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak to jsi opravdu štastný člověk,Davone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 není to nic k obdivu, stačí s tomu postavit čelem, když se tak začneme chovat všichni, tak nám tady v tom našem Topolánko-Paroubkově bude hned lépe Nejhorší pro mne by bylo, kdybych se v zrcadle nemohl podívat sám sobě do ksichtu a kdybych zklamal své blízké. Vše ostatní jsou jen povrchní věci nechci psát že Tě obdivuju ale na fóru plným chlapů je to "odvaha". Máš jistě pravdu, že naše společnost je dost povrchní a hodně zaostalá. Hlavně každýmu je prd do toho s kým žiješ a co děláš doma.. a vo tom to je.. vo ničem jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Odvážný moc nejsem, proč se tady bát chlapů? Jestli někdo má něco proti mně, tak ať mi to poví, já to unesu,alespoň člověk ví na čem u koho je. Jestli mne někdo pomlouvá jak se říká za zády, tak to není chlap. Že by někdo chtěl řešit něco násilím, hmm tak ať, já už tolikrát dostal na hubu, ale zase jsem při tom i rozdal. No a chodí sem i ženy, tak že asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Se skoro tchýní se vidím ta jednou za dva měsíce a to myslím stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Má tady vůbec někdo dobré zkušenosti s tchyni? že by s ní vycházel po všech stránkách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zatím to teda tchýně není..ale je to vše naprosto ok.. nalíva me becherem..krmi me sladkostma... proste vsechno... fakt.. nemuzu si stezovat..vubec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No jo no...začátky bývaji sladké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no já poznala tchýni dřív jak přítele 5 let mě učila z toho poslední 2 roky jsme uz s Vaškem byli spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Má tady vůbec někdo dobré zkušenosti s tchyni? že by s ní vycházel po všech stránkách??? já měl takovou skorotchýni. S tou si rozumíme dodnes. Zato skorotchán mi moc neseděl. Byl ten "nejchytřejší", a hlavně když si popil, což bylo často. Přitom byl ten nejblbější v celý rodině, ale on si myslel, že nejchytřejší a nemožné mu něco vymluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No jo no...začátky bývaji sladké... doufam ze to neni pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.