Publikováno Září 26, 200717 r Halo,mam Skodu Fabii 4 roky starou - pravy odstrikovac zlobi-je ucpanej-uz jsem ho profouk(vyndal tu malou umelou vec).od te doby to strika tak vselijak jenom ne poradne na sklo(predni) Moje otazka je ,kdyz si koupim nove dva odstrikovace-musi se nejak sestelovavat-nebo staci proste spravne nasadit na ty hadicky a je hotovo? Predem diky za odpoved.
Září 26, 200717 r Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen. Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace
Září 26, 200717 r Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval.
Září 26, 200717 r Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval.
Září 26, 200717 r Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů.
Září 26, 200717 r Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP. To možná jo, ale mi to pomohlo. Je ale pravda, že jsem potřeboval ostřikovat jen o kousek níže.
Září 26, 200717 r Jo diky,mas pravdu ostrikovace strikaji.... To bylo mi? Jestli jo, tak není zač. Hlavně že to pomohlo.
Září 26, 200717 r Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů. Pribuh, co to mate za ostrikovace? Nepisete i Felicii? Na fabce model 2007 je jen sterbina ktera nestrika proudem ale jen "skoro mlhu" a to neseridietlnou sterbinou. Pozn mam vyhrivane
Září 28, 200717 r Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji? Diky
Září 29, 200717 r Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?Diky Jestli se nepletu meli by stat neco kolem 120 CZK/ks...
Září 29, 200717 r Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak. No ty na Fabii jsou moc super. Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky
Říjen 1, 200717 r Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.No ty na Fabii jsou moc super. Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky Tezko rict jake tam mas - pokud jsou usazene v plastu, tak si myslim, ze by to jit melo, ale nevim jak to tam vypada
Říjen 6, 200717 r Octavka: podle mne misto tam je... ajinak nez ze to koupis a vyzkousis to asi nezjistis... Asi bych koupil jen jeden a pak pripadne dokoupil dalsi...
Říjen 6, 200717 r A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda
Říjen 7, 200717 r A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda Taky moznost... Dej vedet jak si dopad...
Leden 15, 200916 r ahojes, mrknete na toto, myslite ze by to slo? http://aukro.cz/item526289415_ostrikovac_trysky_xsara.html Upraveno Leden 15, 200916 r od SpeedyTuning
Leden 15, 200916 r Nechápu proč tohle vůbec řešíš!? V originálu je cena cca 107kč za trysku. Asi by se daly sehnat neorigo a levnějsí, ale dávat tam nějaký jetý z úplně jinýho auta to je blbost. Nebude ti sedět třeba průměr hadičky a co slepíš to izolepou nebo čím?? A navíc pořád budou tyhle jetý a proč vyměňovat jetý ostřikovače za jetý ostřikovače který ti tam nemusí sedět. Upraveno Leden 15, 200916 r od jirik64
Leden 15, 200916 r INak, ok kup si ich, ale spomeň si potom ako ostrekovali tie "trošku" drahšie originály...
Leden 15, 200916 r jednu trysku mi nekdo vyrval a netusil sem jestli vubec sezenu orig za rozumne penize...stovka jeste jde:)
Leden 17, 200916 r skoda ze nikde ve skodovce ty trysky nemaj, prej daj vedet az dorazej ale abych necekal jako v audi na cidlo 2 mesice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.