Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Halo,mam Skodu Fabii 4 roky starou - pravy odstrikovac zlobi-je ucpanej-uz jsem ho profouk(vyndal tu malou umelou vec).od te doby to strika tak vselijak jenom ne poradne na sklo(predni)

Moje otazka je ,kdyz si koupim nove dva odstrikovace-musi se nejak sestelovavat-nebo staci proste spravne nasadit na ty hadicky a je hotovo?

Predem diky za odpoved.

Vloženo

Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.

Jinak presouvam do sekce "Exterier".

A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace ;)

Vloženo
Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.

Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. ;)

Vloženo

Ale zadný, nie?

Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. ;)

Vloženo
Ale zadný, nie?

Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů.

Vloženo
Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP.

To možná jo, ale mi to pomohlo. lol Je ale pravda, že jsem potřeboval ostřikovat jen o kousek níže.

Vloženo
Ale zadný, nie?

Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů.

Pribuh, co to mate za ostrikovace? Nepisete i Felicii?

Na fabce model 2007 je jen sterbina ktera nestrika proudem ale jen "skoro mlhu" a to neseridietlnou sterbinou. Pozn mam vyhrivane

Návštěvník
Vloženo

Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?

Diky

Vloženo
Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?

Diky

Jestli se nepletu meli by stat neco kolem 120 CZK/ks... ;)

Návštěvník
Vloženo

Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.

No ty na Fabii jsou moc super.

Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky

Vloženo
Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.

No ty na Fabii jsou moc super.

Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky

Tezko rict jake tam mas - pokud jsou usazene v plastu, tak si myslim, ze by to jit melo, ale nevim jak to tam vypada :(

Návštěvník
Vloženo

A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda

Vloženo
A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda

Taky moznost... Dej vedet jak si dopad... ;)

Návštěvník
Vloženo

OK dam, ale pritelkyne je v praci, takze to vypada ze se nato mrknu az v tydnu.

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Nechápu proč tohle vůbec řešíš!? V originálu je cena cca 107kč za trysku. Asi by se daly sehnat neorigo a levnějsí, ale dávat tam nějaký jetý z úplně jinýho auta to je blbost. Nebude ti sedět třeba průměr hadičky a co slepíš to izolepou nebo čím?? A navíc pořád budou tyhle jetý a proč vyměňovat jetý ostřikovače za jetý ostřikovače který ti tam nemusí sedět. :smich:

Editováno: , autor: jirik64

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...